GNTM 4 - highlights 23/11: Η επέμβαση της Κυβέλη, τα κλάματα και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 23/11: Η επέμβαση της Κυβέλη, τα κλάματα και η αποχώρηση

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 23/11 επεισόδιο του GNTM 4, καθώς όχι μόνο η Κυβέλη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έκανε και επέμβαση. Λίγο αργότερα ωστόσο, είχαμε μια αποχώρηση...

Τα 23/11 highlights του GNTM 4

Δύο τα ζευγάρια στο σπίτι - Η Κυβέλη έβγαλε στην φόρα τα ονόματά τους

Με το παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια ξεκίνησε το (23/11) επεισόδιο του GNTM 4, με τους παίκτες να βγάζουν όλα τα... άπλυτά τους στην φόρα, με πρώτη πρώτη την Κυβέλη!

Μια από τις ερωτήσεις περιελάμβανε για το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, με την Όλγα να απαντάει ναι, μιας και είναι μαζί με τον Στυλιανό, χωρίς βέβαια να έχουν παραδεχθεί στις κάμερες κάτι επίσημα (ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες τους σε κλαμπ της Αθήνας που ανταλλάσσουν φιλιά).

Το έκανε όμως η Κυβέλη, η οποία, πέρα του ότι αναφέρθηκε στην σχέση των δύο παιδιών, αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα κι ένα ζευγάρι στο σπίτι και αυτό είναι η Ειρήνη και ο Ναπολέων!

Όλγα και Στυλιανός παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι - Τα τρυφερά φιλιά τους on camera

Μπορεί να έβγαζε μάτι τόσο καιρό, ωστόσο η Όλγα και ο Στυλιανός δεν είχαν παραδεχθεί στις κάμερες του GNTM 4 πως είναι ζευγάρι, μέχρι σήμερα!

Με αφορμή το Θάρρος ή Αλήθεια που έπαιξαν στο (23/11) επεισόδιο αλλά και την ερώτηση που αφορούσε το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, τα δύο παιδιά επιβεβαίωσαν την σχέση τους και μάλιστα δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και μερικά τρυφερά φιλιά στην κάμερα.

Βέβαια, η Κυβέλη αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα ένα ζευγάρι στο σπίτι, που σίγουρα δεν το περιμέναμε!

Κλάματα στην σημερινή φωτογράφιση - Εμφανίστηκαν συγγενείς των παικτών

Μια πολύ όμορφη έκπληξη στους παίκτες ετοίμασαν οι κριτές. Συγκεκριμένα, την ώρα που φωτογραφίζονταν στην δοκιμασία αποχώρησης, εμφανίστηκαν οι γονείς τους.

Αμέσως μετά το μοίρασμα των disadvantage της δοκιμασίας, οι παίκτες ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται, προκειμένου να πάρουν μια καλή λήψη και να συνεχίσουν στον διαγωνισμό.

Κανείς όμως δεν περίμενε πως όσο εκείνοι πόζαραν θα εμφανίζονταν ξαφνικά συγγενικά τους πρόσωπα! Φυσικά, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα και το σοκ που έπαθαν ήταν μεγάλο!

Απαρηγόρητος ο Αγγαίος - "Δεν μπορώ να μιλήσω"

Άκρως συγκινητική ήταν η φωτογράφιση του GNTM 4 καθώς εμφανίστηκαν οι συγγενείς των παικτών, χωρίς φυσικά εκείνοι να το γνωρίζουν.

Όλοι φυσικά ξέσπασαν σε κλάματα μόλις αντίκρυσαν δικά τους πρόσωπα, κάποιοι περισσότεροι κάποιοι λιγότερο, με τον Αγγαίο να παθαίνει το απόλυτο σοκ μόλις είδε την μητέρα του.

Μάλιστα δεν μπορούσε καν να μιλήσει στις κάμερες από την πολύ συγκίνηση!

Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Κυβέλη - Τι συνέβη

Εκτός πλατό βρέθηκε η Κυβέλη, λίγο μετά την συγκινητική δοκιμασία αποχώρησης, με την ίδια να βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Μετά την ανακοίνωση των κριτών στους υπόλοιπους παίκτες, η Κυβέλη συνδέθηκε ζωντανά με το πλατό μέσα από το νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό τον γιατρό της.

«Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σήμερα. Έπρεπε να υποβληθεί σε μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι η μετεγχειρητική της πορεία είναι ομαλή. Το βράδυ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι κοντά σας για να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Από αύριο μπορεί να υποβληθεί σε όποια δοκιμασία θέλετε.» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός για το μοντέλο.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μια ακόμη αποχώρηση από το σπίτι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/11), μια αποχώρηση που ενδεχομένως οι περισσότεροι δεν περίμεναν, μιας και είχε σημειώσει αρκετές καλές εμφανίσεις.

Οι περισσότεροι παίκτες στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης δεν τα πήγαν τόσο καλά, καθώς εμφανίστηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, κάτι που τους αποσυντόνισε αρκετά.

Την καλύτερη ωστόσο φωτογραφία την κέρδισε ο Αγγαίος, ενώ στο bottom two έφτασαν ο Στυλιανός και η Μαρία. Τελικά, η δεύτερη ήταν αυτή που αποχωρεί οριστικά από τον διαγωνισμό μοντέλων!

TAGS