Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη έχει ξετρελαθεί με τον Θωμά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (24/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη έχει ξετρελαθεί με τον Θωμά

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (24/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά, μιας και η Ρωξάνη με τον Θωμά έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις στους γύρω τους.

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς, Μάριος Αθανασίου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το σίριαλ καθώς και για την προσωπική του ζωή.

Τι θα δούμε σήμερα (24/11) στο Άσε μας ρε Μαμά

Επεισόδιο: 33

Ο Θωμάς συνεχίζει να διεκδικεί με τον τρόπο του την Ρωξάνη. Από την άλλη, η Έλλη υπακούοντας στις συμβουλές του Μπάμπη καταφέρνει να κάνει τον Δημήτρη να ζηλέψει, ενώ η Γεσθημανή έχει βαλθεί να μάθει τα σόσιαλ μίντια για να τσεκάρει την Έλλη και τη Νικόλ και βλέπει κάτι που την σοκάρει στο κινητό της Έλλης.

Η Ρωξάνη θα έρθει πολύ κοντά με τον Θωμά, όπως κοντά θα έρθουν ο Άρης και η Δανάη. Η Δανάη όμως, ήρθε η ώρα να μάθει τα σχέδια του πατέρα της και η αλήθεια δεν είναι cool…

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Άσε μας ρε Μαμά (Επεισόδιο 34)

Η Ρωξάνη γι’ άλλη μια φορά ζητάει χρόνο από τον Θωμά και αυτός, με τις συμβουλές του Μπάμπη, αποφασίζει να το παίξει αδιάφορος προκειμένου να της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Παράλληλα, η Δανάη σοκαρισμένη προσπαθεί να μάθει αν τα αισθήματα του μπαμπά της για τη Ρωξάνη είναι τόσο αγνά όσο ισχυρίζεται. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η χάκερ Γεσθημανή καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει με την Έλλη και αγκαλιά με το νέο τάμπλετ της, κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει εάν η μέλλουσα νύφη της έχει παράνομη σχέση. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον γιο της να ασχοληθεί πραγματικά με την Έλλη και γι’ αυτό του αποκαλύπτει ότι τον έχει δει να φιλάει την «ακατονόμαστη». Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια επίσκεψη του Βασίλη στην Αρμέκο φέρνει τα πάνω κάτω στην σχέση του Λευτέρη με την Νικόλ.