Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τεστ DNA για την Αντιγόνη

Χαμός στο σημερινό (25/11) επεισόδιο

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τεστ DNA για την Αντιγόνη
TV24 25.11.2021 09:39
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (25/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και ο Ισίδωρος αποφασίζει να κάνει τη χάρη στην Αντιγόνη και να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι πατέρας της (δείτε εδώ τη συνέντευξη της τηλεοπτικής Αντιγόνης στο περιοδικό YOU).

Τι θα δούμε σήμερα (25/11) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 85 (Πέμπτη 25 Νοεμβρίου)

Η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.

Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει στο σπίτι της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίζονται, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει.

Ο Κωνσταντίνος συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και τις μοιράζεται με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη. Ο Ισίδωρος, νιώθοντας ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη, αποφασίζει να κάνει τεστ DNA για να της επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Ανακοινώνεται ο γάμος στη Γη της Ελιάς - Θύελλα αντιδράσεων

Ένα "καυτό" αποκλειστικό ρεπορτάζ για την επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς και για ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, είχε το πρωί της Τρίτης (16/11) η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε μία πρόταση γάμου η οποία θα φέρει θύελλα αντιδράσεων στην Μάνη.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν θα κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη και εκείνη εννοείται θα δεχθεί καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και να αφήσει οριστικά πίσω της τον άσχημο γάμο της.

Οι αντιδράσεις ωστόσο θα έρθουν τόσο από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος διεκδικεί το παιδί, όσο και από τον πατέρα της, Λυκούργο, ο οποίος δεν συμπαθεί καθόλου τον συμβολαιογράφο, σαν να ξέρει πως κάτι κρύβει, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο λουτρό αίματος στη σειρά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας - Ο άνδρας που την καταστρέφει

Share