The Bachelor 2: Η Αθηνά έβγαλε τους μπλε φακούς επαφής - Άφωνος ο Αλέξης

Τέλος τα ψέματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η Αθηνά έβγαλε τους μπλε φακούς επαφής - Άφωνος ο Αλέξης

Την Αθηνά διάλεξε για το ατομικό του ραντεβού στο αποψινό (25/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης, την ώρα που οι υπόλοιπες στο σπίτι φαγωνόντουσαν κανονικότατα.

Μετά από αρκετά δώρα λοιπόν που της έκανε, οι δυο τους επέστρεψαν στον χώρο του και τότε η Αθηνά για να τον ευχαριστήσει, θέλησε να να δει όλη την αλήθεια μπροστά του.

«Θέλω να δεις κάτι που δεν ξέρουν πολλοί για εμένα. Κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και θέλω να δεις μέσα μου. Είναι κάτι που κρύβω, ένα μικρό μυστικό. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσω κάποιον να με μάθει ακριβώς όπως είμαι».

Τότε λοιπόν η Αθηνά έβγαλε τους μπλε φακούς επαφής αι εμφανίστηκε χωρίς αυτούς στον Αλέξη, με εκείνος να της χαρίζει τελικά τριαντάφυλλο.

Χωρίς μπλε φακούς επαφής η Αθηνά στο The Bachelor 2

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…