The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα - Τι συνέβη

"Είμαι πραγματικά να σκάσω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα - Τι συνέβη

Λίγο μετά τους τσακωμούς στο σπίτι του The Bachelor, η Άννα και η Ιζαμπέλα κάνανε μια συζήτηση, με την πρώτη ωστόσο να ξεσπά λίγο αργότερα σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα την προειδοποιήσε πως η Αθηνά, με την οποία είναι αρκετά κοντά με την Άννα, είναι αρκετά ύπουλη και πως πίσω από την πλάτη της συνεχώς την κακολογεί.

Ακούγοντας λοιπόν όλα αυτά και πιεσμένη από όλους τους συνεχόμενους τσακωμούς, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, στην αγκαλιά της Ιζαμπέλας.

Τα κλάματα της Άννας στο The Bachelor 2

Γυρίστηκε ο τελικός του ριάλιτι - Τι συμβαίνει με τη νικήτρια

Πέπλο απορίας έχει πέσει τον τελευταίο καιρό πάνω από το The Bachelor καθώς μέχρι στιγμής κυκλοφορούν δύο σενάριο για την κοπέλα που τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Όπως είναι γνωστό, οι τρεις κοπέλες που ταξιδεύουν με τον Αλέξη Παππά στην Σαντορίνη (δείτε εδώ ποιες είναι) για τον τελικό είναι μεγάλα φαβορί, τα οποία ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στο γνωστό ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λοιπόν, ο τελικός του γνωστού ριάλιτι έχει γυριστεί και ήδη έχει αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι η Αθηνά New York. Επειδή ωστόσο το κανάλι επιθυμεί να κρατήσει κρυφό αυτό το τελευταίο χαρτί του ριάλιτι, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο Αλέξης δείχνει να περνάει πραγματικά πολύ καλά κάθε φορά που βρίσκεται μαζί με την Αθηνά.