Big Brother 2: Το τραγούδι "καρφί" που αφιέρωσε η Ευδοκία στην Άννα

Καλά πήγε αυτό...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Το τραγούδι

Μετά τον μικρό τσακωμό που είχαν στο χθεσινό (24/11) επεισόδιο του Big Brother 2 η Ευδοκία και η Άννα, η πρώτη θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι... "καρφί".

Την ώρα λοιπόν που οι δυο κοπέλες έφτιαχναν το πρωινό τους, η Ευδοκία την ρώτησε αν της αρέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όταν η Άννα την ρώτησε γιατί, εκείνη της είπε πως της έχει κολλήσει τις τελευταίες μέρες το τραγούδι "Στον έρωτα παρανοείς" και ξεκίνησε να της το τραγουδάει!

Η Άννα δεν σχολίασε κάτι, παρά μόνο "Του το αφιερώνω!".

Το τραγούδι "καρφί" που αφιέρωσε η Ευδοκία στην Άννα

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα ροζ βίντεο

Σε μια επίσημη αακοίνωση προχώρησε ο ΣΚΑΪ αναφορικά με τα ροζ βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες με παίκτες του Big Brother 2 και έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Big Brother 2 επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα ροζ βίντε