Χαιρέτα μου τον πλάτανο 26/11: Ο Ηλίας βάζει τον Σάββα σε υποψίες - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 26/11: Ο Ηλίας βάζει τον Σάββα σε υποψίες - Τι συνέβη;

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (26/11) επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, που μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι πολύ διαφορετική, μιας και η Μάρμω θα απασχολήσει αρκετά.

Τι θα δούμε σήμερα (26/11) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

η Κατερίνα χωρίζει το Δασαρχείο στα δύο και είναι έτοιμη να στήσει εκεί τα γραφεία της «Τρουφέξ». Ο Ηλίας βάζει τον Σάββα σε υποψίες με τα υπονοούμενα που του πετάει για τη Βαλέρια και στο τέλος τον παρατάει σύξυλο, για να γίνει πρόεδρος στον συνεταιρισμό λευκής τρούφας που ετοιμάζει ο Μένιος.

Ο Σάββας δεν πιστεύει στη… νίκη του, ενώ ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη πιστεύουν πως είναι προδότης. Η Τούλα ζει ένα δράμα, αφού ο Σίμος τής λέει πως είναι συνταξιούχοι του έρωτα, την ώρα που ο Σάββας αποφασίζει να πληρώσει τον Κανέλλο, για να χωρίσει την Αλίκη.

Ο Ηλίας, πάλι, είναι έτοιμος να τα ξαναφτιάξει με τη Φιλιώ και η Βαλέρια γίνεται τούρμπο! Τι πρόταση ετοιμάζεται να κάνει ο Τζώρτζης στη Χρύσα για να της αποδείξει πως τη βλέπει σοβαρά; Τι δουλειά έχει η Μάρμω στο γραφείο του Τζίμη;

Λίγα λόγια για την σειρά Χαιρετά μου τον πλάτανο

Ο Βαγγέλας Κυριαζής (Γιάννης Μόρτζος), ο παρανοϊκός γέρος του χωριού, πεθαίνει και αφήνει στα τρία εγγόνια του, Κατερίνα (Πηνελόπη Πλάκα), Τζώρτζη (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) και Θοδωρή (Γιωργής Τσουρής), όλη του την περιουσία: το σπίτι στο χωριό, τρία χωράφια, έξι στρέμματα το καθένα και τρία εκατομμύρια ευρώ με τον όρο να μείνουν στο χωριό, τον Πλάτανο, για έναν χρόνο. Αν κάποιος λείψει για πάνω από εικοσιτέσσερις ώρες, χάνει αυτομάτως το δικαίωμα διεκδίκησης της κληρονομιάς. Αν χάσουν και οι τρεις τα χρήματα περνούν στο χωριό.[2]Τα πράγματα όμως περιπλέκονται πιο πολύ όταν όλο το χωριό στρέφεται εναντίον στα εγγόνια.