Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Απίστευτη ένταση μεταξύ Μαίρης - Μαρίας - Άννας

Ο κακός χαμός με αφορμή μια ερώτηση της Ελευθερίου στην Αλεξόγλου

Big Brother 2: Απίστευτη ένταση μεταξύ Μαίρης - Μαρίας - Άννας
TV24 27.11.2021 00:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί οι τρεις κοπέλες, Μαίρη, Μαρία και Άννα να έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother 2, ωστόσο σημειώθηκε μια απίστευτη ένταση μεταξύ τους, όπως είδαμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοξη στο αποψινό (26/11) Live.

Συγκεκριμένα, ο κάθε παίκτης έπρεπε να κάνει μια ερώτηση στον άλλον και έτσι η Άννα ρώτησε την Μαρία αν είναι στρατηγική το ότι τα πάει καλά με όλους.

Έτσι λοιπόν, οι άλλες 2 γυναίκες εκνευρίστηκαν, καθώς γνωρίζουν πως απλά τυχαίνει να ταιριάζει με τις προσωπικότητες που βρίσκονται στο σπίτι. Ωστόσο, η Μαίρη διευκρίνισε πως απλά την ρώτησε αυτό το συγκεκριμένο καθώς μπορεί να το είχαν μερικοί απορία.

Ο τσακωμός Μαίρης - Μαρίας - Άννας στο Big Brother 2

"Στάζει μέλι" ο Νίκος - "Μου αρέσει πολύ η Ευδοκία"

Τον Νίκο φώναξαν οι παρουσιαστές στο αποψινό Big Brother Live προκειμένου φυσικά να τον ρωτήσουν για την Ευδοκία αλλά και την μεταξύ τους σχέση, μιας και τα τετ α τετ τους αυτήν την εβδομάδα ήταν πολλά.

Όταν λοιπόν το θέμα έφτασε στην Ευδοκία, ο Νίκος βρισκόταν σε μια άκρως αποκαλυπτική διάθεση μιας και είπε δημόσια πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την Ευδοκία, πως του αρέσε πολύ, πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει και πως δεν ξέρει τι να κάνει άμα τυχόν αποχωρήσει απόψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στο ροζ βίντεο του Big Brother 2 - «Κάθονται στο κοντρόλ παρακολουθούν να κάνουν έρωτα και...»

Big Brother 2 - highlights 24/11: Ένταση πριν την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση - Αυτοί είναι

Share