Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος "βάφει" τα χέρια του με αίμα - Βάζει να σκοτώσουν την...

Αυτό κι αν είναι σοκ

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος
TV24 28.11.2021 11:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, ο Mάνος έχει αποδείξει ότι μπροστά στο χρήμα δεν λογαριάζει τίποτα και η Αντιγόνη θα αποτελέσει άμεσο κίνδυνο για τα σχέδιά του, κάτι που όχι μόνο δεν πρόκειται να δεχτεί, αλλά που θα τον φτάσει στα άκρα. Η Αντιγόνη μπαίνει στο στόχαστρό του και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Tivi Σίριαλ

Ο Μάνος αρχίζει και ζορίζεται σχετικά με την περιουσία του πατέρα του. Από τη μια ο Ισίδωρος είναι ανένδοτος στο να του περάσει ό,τι έχει και δεν έχει και από την άλλη σκέφτεται την Αντιγόνη, η οποία, αν και του έχει πει ότι δεν θέλει τίποτα από τα λεφτά τους, αυτός πιστεύει ότι κινδυνεύει άμεσα (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 28/11επεισόδιο).

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη παίρνει στα χέρια της το αποτέλεσμα του τεστ DNA και αμέσως ενημερώνει τον Ισίδωρο: «Το αποτέλεσμα βγήκε και απλώς επιβεβαιώνει ότι εσύ είσαι ο πατέρας μου», του λέει και ο Ισίδωρος από τη μια τα χάνει αλλά από την άλλη δείχνει να το δέχεται και ίσως με λίγη χαρά.

Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος αποφασίζει να μιλήσει στην οικογένειά του και να προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ηδη η Μυρτάλη του έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιουλία το ίδιο και τελευταία και ο Μάνος με την υπόθεση της περιουσίας. Μάλιστα, μόλις το μαθαίνει ο Μάνος γίνεται έξαλλος: «Ωραία, αποκτήσαμε μία ακόμα Βρεττάκου να βάλει χέρι στην περιουσία μας. Συγχαρητήρια, μια χαρά τα κατάφερες, αλλά εγώ δεν πρόκειται ούτε να το δεχτώ ούτε να το αφήσω έτσι», προειδοποιεί τον πατέρα του.

Αντιγόνη Γη της Ελιάς

Την ίδια στιγμή, με το αποτέλεσμα στο χέρι, η Αντιγόνη πηγαίνει στη Μαρίνα και της λέει τα νέα. Η Μαρίνα είναι ενθουσιασμένη, την αγκαλιάζει και της λέει πόσο χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, ενώ η Αντιγόνη της ζητάει μια χάρη: «Σε παρακαλώ, μπορείς να ενημερώσεις εσύ τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA; Είμαι σίγουρη ότι δεν θα του αρέσει που είμαστε... αδέλφια», την παρακαλεί και η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά και απλά ο Μάνος θέλει λίγο χρόνο να το αποδεχτεί.

H απόφαση του Μάνου να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς

Ομως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα φαντάζεται η Μαρίνα και ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση, εισβάλλει στο ιατρείο της Αντιγόνης: «Τι κάνεις ρε; Ο,τι και να κάνεις, Βρεττάκου δεν θα γίνεις ποτέ, ό,τι κωλόχαρτο και να παρουσιάσεις», της τονίζει και θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA και της το πετάει στο πρόσωπο.

Η Αντιγόνη εξαγριώνεται με αυτή του την αντίδραση: «Ωραία, αφού θέλεις πόλεμο θα τον έχεις. Κι αν μέχρι τώρα δεν ήθελα τίποτα, τώρα θα πάρω ό,τι ακριβώς μου ανήκει», του δηλώνει. Ο Μάνος ωστόσο δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, μέσα στα νεύρα του και την οργή του αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα και να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα νέο μέτωπο ανοίγεται ξαφνικά. Η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της και ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντίστοιχο έγγραφο στην Αθηνά, τον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι πέφτουν από τα σύννεφα μόλις το παραλαμβάνουν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ιουλία - Τρελός από ζήλεια ο Στάθης

Τραγωδία στην Γη της Ελιάς - Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος αίματος

Share