Το αύριο μας ανήκει: Σε άσχημη κατάσταση η Φανή με τα χάπια που παίρνει;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (29/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το αύριο μας ανήκει: Σε άσχημη κατάσταση η Φανή με τα χάπια που παίρνει;

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (29/11) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του Mega, Το Αύριο μας Ανήκει, μιας και η Φανή θα καταρρεύσει από την εξάντληση που προκαλείται από τα χάπια που παίρνει συνέχεια.

H νέα καθημερινή σειρά του Mega, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό και έτσι κάθε εβδομάδα σημειώνει σταθερά νούμερα τηλεθέασης.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Το Αύριο μας Ανήκει (29/11)

Η Κορίνα έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Μίλτο, αγνοώντας τους κινδύνους, ενώ την ίδια ώρα η Φανή δεν αντιλαμβάνεται ότι η εξάντληση που νιώθει οφείλεται στα χάπια που παίρνει.

Η Τατιάνα συμβουλεύει τον Λευτέρη πως η πιο σοφή κίνηση, τη δεδομένη στιγμή, είναι να μείνει μακριά απ’ την Κατερίνα και η Σοφία προσπαθεί να βρει μία ρεαλιστική λύση για να μπορεί να είναι με τον Ορέστη. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απομάκρυνσή του από το Σώμα.

Τι θα δούμε αύριο (30/11) στο Αύριο Μας Ανήκει

Επεισόδιο 57

Το μυστικό της Νικολέττας έρχεται στο φως και το κορίτσι θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια γενναία απόφαση προκειμένου να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να προχωρήσει τη ζωή της. Η Σοφία θα σταθεί ξανά στο πλευρό του παιδιού της, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Ορέστη. Η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με ένορκη διοικητική εξέταση, όπου θα πρέπει να εξηγήσει πως ακριβώς έχασε το όπλο της, την ώρα που ένας πυροβολισμός θα συνταράξει την κοινότητα.