Big Brother 2 - highlights 29/11: Οι αντιπαλότητες Ευδοκίας - Ανχελίτα και το αγώνισμα για τον αρχηγό

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 29/11: Οι αντιπαλότητες Ευδοκίας - Ανχελίτα και το αγώνισμα για τον αρχηγό

Ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother 2 προβλήθηκε χθες 29/11 την ώρα που γίνεται χαμός ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1. Τα "καρφιά" συνεχίζουν να πηγαινοέρχονται στο παιχνίδι, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας δεν είχαμε πολλές εντάσεις.

Αναλυτικά τα 29/11 highlights του Big Brother 2

Έξαλλη η Ευδοκία - «Δεν χρειάζεται ο χαρακτηρισμός ζευγάρι»

Tην στιγμή που η Μαίρη Βαρσάμη συζητούσε μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή για το πως θα μπορούσαν να χωριστούν μέσα στο σπίτι η Μαίρη είχε την πρόταση να πει στην ίδια πως τα δυο "ζευγάρια" του σπιτιού μπορούν να χωρίσουν τα δωμάτια προκειμένου να έχουν περισσότερο χώρο.

Από την άλλη στην Ευδοκία δεν άρεσε καθόλου η συγκεκριμένη τοποθέτηση αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται ο χαρακτηρισμός ζευγάρι, ούτε φιλάκι δεν έχουμε δώσει».

Η Ανχελίτα "αδειάζει" την Ευδοκία – «Παίζεις μαζί του»

Για την σχέση που έχουν αναπτύξει η Ευδοκία κι ο Νίκος μίλησε η Ανχελίτα κι εκτόξευσε πολλά "καρφιά".

«Έχει καταλάβει ότι ο Νίκος την γουστάρει, οπότε λέει ας παίξουμε κι αυτό το χαρτί. Κρίμα για τον Νίκο. Είναι άσχημο γιατί όταν καταλαβαίνεις πως ένας άνθρωπος έχει αισθήματα για εσένα, καλό είναι να μην παίζεις με αυτά... Ίπταται στην ατμόσφαιρα ότι ο Νίκος κι η Ευδοκία είναι ζευγάρι, πράγμα το οποίο έδειξε να ενοχλεί την Ευδοκία κατά την διάρκεια του live.

Όταν ο Νίκος ήταν στο δωμάτιο επικοινωνίας, κάτι είπε η Μαίρη για ζευγάρια και της επιτέθηκε η Ευδοκία. Του στυλ για ποια ζευγάρια μιλά. Είναι μια πολύ διαφορετική Ευδοκία, όταν δεν είναι μπροστά ο Νίκος. Μήπως δεν λέει τίποτα όταν είναι μπροστά ο Νίκος για να μην αλλάξει στάση απέναντί της; Για να μπορέσει να περάσει στον κόσμο το love story, που αφήνει να εννοηθεί;

Ένας άνθρωπος σου καταθέτει την ψυχούλα του και σου λέει ότι νιώθω έτσι κι εσύ παίζεις με την ψυχούλα του; Είναι πολύ άσχημο να παίζεις με τα συναισθήματα ενός ανθρώπου, που ξέρεις πως αισθάνεται για εσένα.» ανέφερε η Ανχελίτα.

Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας