Elif: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Χουμεϊρά - Δύσκολες ώρες

Οι σημερινές 30/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Χουμεϊρά - Δύσκολες ώρες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά Elif, καθώς η Χουμεϊρά εκεί που πίστευε πως θα είναι ευτυχισμένη στο πλευρό νέου άνδρα, θα περάσει πολύ δύσκολες ώρες καθώς βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Οι 30/11 εξελίξεις στην Elif

Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Τουφάν και με ποιο τρόπο θα προστατέψει τον γιο της ώστε ο Τουφάν να μην τον επηρεάζει με ανάρμοστο τρόπο.

Η Λεμάν, απελπισμένη και λυπημένη με την απόφαση του γιου της να φύγει, βρίσκει το κουράγιο και χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ, ζητώντας τη βοήθειά της. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει.

Κάτι όμορφο και αληθινό αρχίζει ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους μοχθηρούς ανθρώπους. Η Ράνα συνωμοτεί εναντίον της Χουμεϊρά και το σχέδιο της φέρνει την κοπέλα αλλά και τον Λεβέντ αντιμέτωπους με σοβαρά προβλήματα, αν και εκείνοι δεν έχουν κάνει κανένα λάθος. Η Μελέκ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Ελίφ.

Η απαγωγή της Μελέκ

Η Ελίφ και η Ασλί συνειδητοποιούν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στη Μελέκ όταν δεν επιστρέφει σπίτι και την αναζητούν αλλά αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στην προσπάθειά τους.

Κλειδωμένη σε μια αποθήκη, η Μελέκ έρχεται αντιμέτωπη με έναν από τους χειρότερους φόβους της, να είναι χώρια από την κόρη της. Την έχουν απαγάγει δύο άντρες, ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ, τους οποίους έχει προσλάβει η Ράνα.

Ο Μαχίρ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και την Ελίφ και στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της Μελέκ, χωρίς να φαντάζεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ακίν και η Μπιρτσέ βρίσκονται κλειδωμένοι στο γραφείο του φωτοτυπικού και είναι αναγκασμένοι να περάσουν εκεί το βράδυ τους. Η κατάσταση της Ματσιντέ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ περιμένει σιωπηλά τη μέρα που θα πάρει την εκδίκησή της.