Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (30/11) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (30/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η οποία έχει αλλάξει σημαντικά από τότε που απομακρύνθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιας και η Βαλέρια προσπαθεί να σκάψει τον λάκκο του Ηλία.

Τι θα δούμε σήμερα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (30/11) - Επεισόδιο 52

Ο Παναγής βρίσκει την πρώτη του λευκή τρούφα, την ώρα που ο Σάββας βρίσκει ευκαιρία να πείσει τον Τζώρτζη να πουλήσει τις μετοχές της «Πικολάκι».

Θα τα καταφέρει άραγε; Τι σχέση έχει ο Βαλεντίνο με την «Πικολάκι»; Θα αποκαλύψει ο Τζώρτζης την αλήθεια για τον Σάββα στη Χρύσα ή θα συνεχίσει να κρατάει μυστικά απ’ όλους; Η Βαλέρια και ο Σάββας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καρμέλα μισεί τόσο τον Πλάτανο. Μήπως η νονά της ιταλικής Μαφίας έχει κάποιο σκοτεινό μυστικό; Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει μέσα;

Ο Θοδωρής και η Κατερίνα θέλουν να ανακαλύψουν τι πάρε-δώσε μπορεί να έχει ο Τζώρτζης με τον Σάββα, την ώρα που η Αλίκη θέλει να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τη Βαλέρια και τον Ηλία. Η Φένια προσπαθεί να ξεπεράσει τον Παναγή, ενώ ο Παναγής δεν ξέρει ποια να… πρωτοξεπεράσει!

Ο Ηλίας ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Φιλιώ, μόνο που η Φιλιώ δεν θέλει να το αποκαλύψουν ακόμα σε κανέναν. Το σχέδιο της Μάρμως, για να μην ξαναπατήσει στο δάσος ο Τζίμης, μπαίνει σε εφαρμογή και η Κική τρέμει μην τυχόν και πάει κάτι στραβά… Οι Πλατανιώτες είναι αποφασισμένοι να διώξουν τους Αργυρούς από το χωριό και… έχουν τα δίκια τους!

Τι θα δούμε αύριο - Επεισόδιο 53

Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή που της είπε ψέματα για να πάει για… λευκές τρούφες με την Πάολα, ενώ ο Τζώρτζης ρίχνει τα ταρό και ανακαλύπτει πως κάποιος από το περιβάλλον του τού λέει ψέματα. Ο Χαραλάμπης με τον Μένιο έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τους Αργυρούς και τρίβουν τα χέρια τους, αλλά ο Κανέλλος, που επεμβαίνει την τελευταία στιγμή για να σώσει το κορίτσι του, τους χαλάει τα σχέδια.

Μια επαγγελματική πρόταση φέρνει σε ρήξη τον Θοδωρή και την Αγγέλα, ενώ μια νέα κόντρα, ανάμεσα στην «Τρουφέξ» και τον συνεταιρισμό που στήνουν οι Πλατανιώτες, ξεκινάει. Τι σχέση έχει ο Βαλεντίνο με την Πικολάκι; Θα αποκαλύψει ο Τζώρτζης την αλήθεια για τον Σάββα στη Χρύσα ή θα συνεχίσει να κρατάει μυστικά απ’ όλους;