Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος δείχνει στην Τόνια ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης

Όλα όσα θα δούμε απόψε (30/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος δείχνει στην Τόνια ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Σε Ξένα Χέρια, η οποία σήμανε την επιστροφή της Βάσως Λασκαράκη στην τηλεόραση, μιας και ο Μάνος αποφασίζει να δείξει στη Τόνια ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του μωρού.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Σε Ξένα Χέρια (30/11)

Η Διώνη καχύποπτη σχετικά με την εμφάνιση της Σούλας στο σπίτι, ρωτά την Τόνια και τον Φεγκούδη περισσότερες πληροφορίες. Ο Νικόλας, κατόπιν συνεννόησης με τον Μάνο, διαβεβαιώνει τον Φεγκούδη ότι είπε ψέματα στον Πιπερόπουλο για το μωρό.

Η Τόνια εκφράζει τις αμφιβολίες που έχει σε σχέση με το αν η Τζέιν είναι πραγματική μητέρα του Μπάμπη και ο Μάνος σπεύδει να την «καθησυχάσει», δείχνοντάς της ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του μωρού.

Ο Παντελής ξηλώνει τις κάμερες εκτός από αυτήν της κρεβατοκάμαρας, ώστε να εμποδίσουν το ζευγάρι να έρθει σε επαφή. Ο Χρύσανθος, απελπισμένος, φοβάται ότι θα τον βάλουν στη φυλακή κι η Μάρω προσπαθεί να βρει λύσεις.

Του προτείνει να προσεγγίσει τη Διώνη, με σκοπό να πάρει πίσω το κολιέ. Ο Χρύσανθος, παρά τη θέλησή του, δέχεται και κανονίζει να συναντηθεί μαζί της στο ξενοδοχείο Μπαρμπαρόσα.

Σε εκείνο το ξενοδοχείο, δηλαδή, που θα συναντηθεί και ο Φεγκούδης με τη Σούλα το ίδιο βράδυ.

Τι θα δούμε αύριο στο Σε Ξένα Χέρια

Παράλληλα με την προσαρμογή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, ο Μάνος πρέπει να λύσει νέα προβλήματα σχετικά με το παιδί. Το σχέδιο του Πιπερόπουλου με τις κάμερες κινδυνεύει να… εκπυρσοκροτήσει και η στάση του Παντελή προδικάζει περισσότερα προβλήματα. Όσο η Σούλα και ο Φεγκούδης αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά τον χωρισμό, η Τόνια συνειδητοποιεί πως δεν ξέρει την αλήθεια για πολλά πράγματα. Παράλληλα, η Πελαγία αποζητά διακαώς απαντήσεις –και εκδίκηση. Ο Χρύσανθος προσπαθεί να κλείσει παλιές ιστορίες, με τον κλοιό γύρω του να στενεύει ασφυκτικά.