Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Τελευταία Ώρα: Η εξομολόγηση του Νικόλα αναστατώνει την Λουκία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (30/11) επεισόδιο

Η Τελευταία Ώρα: Η εξομολόγηση του Νικόλα αναστατώνει την Λουκία
TV24 30.11.2021 11:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Open με την εκπομπή της Κάτια Ταραμπάνκο, αναμένεται να γίνει κανονικός χαμός στο σημερινό (30/11) επεισόδιο της σειράς, Η Τελευταία Ώρα, μιας και μία εξομολόγηση του Νικόλα θα είναι αρκετή ώστε να αναστατώσει πολύ την Έλλη.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Η Τελευταία Ώρα (30/11) - Επεισόδιο 42

Η Μαρίνα λέει στην Έλλη για τον τσακωμό του πατέρα της με το θείο της. Παράλληλα η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα. Η Έλλη ξεκινά τις συνεδρίες με την ψυχίατρο και της αφηγείται το όνειρο, ενώ η Κάτια προκαλεί ξανά τον Κωνσταντίνο.

Λίγο αργότερα, η συνάντησή με δυο πρόσωπα, θα φέρει τα πάνω κάτω. Γιώργος και Κική αντιμετωπίζουν νέο πρόβλημα στη σχέση τους.

Η Ζωή παραμένει καχύποπτη για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που κάποιος τον παρακολουθεί.

Τι θα δούμε αύριο (1/12) - Επεισόδιο 43

Η Κάτια προσποιούμενη τη μεσίτρια μαθαίνει πληροφορίες για το παλιό σπίτι και καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα της είπε ψέματα για το ποιος μένει εκεί. Την ψαρεύει και όταν η Μαρίνα της λέει ότι έχει ραντεβού με την ίδια πελάτισσα, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να μάθει τι κρύβει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Λουκία και προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά η Λουκία του ξεκόβει κάθε επαφή.

Την ίδια στιγμή στην εταιρεία ο Δαμιανός δίνει οδηγίες στη Μάντυ για το πώς θα συνεχίσουν το σχέδιό τους αλλά ο Ανδρέας τους πιάνει στα πράσα. Η Έλλη και ο Μάρκος βγαίνουν ραντεβού σε μια όμορφη ταβέρνα δίπλα στο κύμα και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Λίγο πριν φιληθούν όμως, ο Μάρκος το κόβει και της λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει. Τέλος, ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με το δυστύχημα στη Ρόδο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με ένα περιστατικό που θα την σοκάρει

Η τελευταία ώρα: Ώρες αγωνίας για την Μαρίνα - Τι συνέβη;

Share