GNTM 4: Ανατροπή σοκ - Βγήκε εκτός ένα από τα φαβορί του ριάλιτι

Σπάραξαν στο κλάμα μετά από την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ανατροπή σοκ - Βγήκε εκτός ένα από τα φαβορί του ριάλιτι

Το GNTM 4 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR μας απέδειξε για άλλη μια φορά πως οι ανατροπές δεν έχουν τέλος μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση του Στυλιανού. Το βράδυ της Τρίτης 30/11 σειρά είχε ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί του ριάλιτι.

Ωστόσο, η δοκιμασία αποχώρησης φάνηκε να δυσκόλεψε αρκετά τα 7 επίδοξα μοντέλα καθώς κλήθηκαν να μπούνε στο πετσί του ρόλου και να αποδώσουν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα: Λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή και λαιμαργία.

Ο Ναπολέων ήταν εκείνος ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών προκειμένου να μην αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. Βέβαια, η Ειρήνη και ο Αγγαίος μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης δεν άντεξαν και σπάραξαν στο κλάμα.

Η αποχώρηση του Ναπολέων από το GNTM 4

Λίγα λόγια για τον Ναπολέων Μάριο Μήτση

O Ναπολέων είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Γιάννενα και σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επέλεξε το συγκεκριμένο αντικείμενο γιατί, όπως λέει, τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές. Εκτός σχολής, απολαμβάνει να περνά χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Τον εξάπτει να πειραματίζεται αν και το μεγαλύτερο του προσόν θεωρεί πως είναι ο αυτοέλεγχος, πράγμα που θα τον βοηθήσει να παραμείνει ζεν, ακόμα και απέναντι στα πιο απρόσμενα concepts. Πριν μπει στον διαγωνισμό, η σχέση του με το modelling ήταν μηδενική. Μέσα από το GNΤΜ 4, o Ναπολέων θέλει να ανακαλύψει τις δυνατότητες του μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να δει εάν ο χώρος της μόδας μπορεί να γίνει η δεύτερη φύση του.

Motto: “It is what it is”

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης