Μόλις Χθες 1/12: Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις Χθες 1/12: Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα

Στο σημερινό επεισόδιο (1/12) της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία πρόκειται να εισβάλλουν νέα πρόσωπα, ο Σπύρος, τρελαμένος που του έχουν υποκλέψει χρήματα από τον λογαριασμό του, απειλεί την Έλενα, την κάνει να του αποκαλύψει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Μιχάλης, και του επιτίθεται.

Οι σημερινές 1/12 εξελίξεις του Μόλις χθες

Επεισόδιο 48

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να αντεπιτεθεί και η Μαρία με την Έλενα υποφέρουν από αγωνία. Η Δάφνη συνεχίζει να θέλει να εκδώσει το βιβλίο για τη Σοφία, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκαλεί στην οικογένεια.

Ο Αντώνης είναι χειρότερα από ποτέ γιατί εκτός αυτού, η Μαρία του λέει ψέματα ότι έχει σχέση με τον Θάνο. Η Νόρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει το ποιόν του Σπύρου και είναι πολύ προβληματισμένη.

Τι θα δούμε αύριο 2/12

Επεισόδιο 49

Ο Νώντας εμφανίζεται στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη και τους λέει ότι είναι παλιός φίλος της Έλενας και την έψαχνε. Ο Μιχάλης χαίρεται που γνωρίζει φίλους της, τον προσκαλεί να μείνει σπίτι τους, του δίνει και κλειδιά, με την Έλενα να βρίσκεται σε τραγική θέση. Ο Σπύρος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη όταν καλείται σε οικονομικό έλεγχο. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ψάχνει τα οικονομικά του ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Νώντας πλησιάζει ερωτικά την Έλενα και εκείνη έντρομη τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει εάν προσπαθήσει κάτι.

Ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί. Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει έτσι και κάνει κακό στον Μιχάλη. Ο Θάνος καλεί τη Μαρία σε δείπνο για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά η βραδιά εξελίσσεται αλλιώς. Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άντρα της και ο Αντώνης, έντρομος, προσπαθεί να την μεταπείσει.