Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2 - highlights 1/12: Οι τρυφερές στιγμές και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Big Brother 2 - highlights 1/12: Οι τρυφερές στιγμές και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
TV24 02.12.2021 07:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

To Big Brother 2 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ποιοι παίκτες κινδυνεύουν με αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό τα Χριστούγεννα;

Τα 1/12 highlights του Big Brother 2

Τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία

Το Big Brother 2 έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις κάθε φορά καθώς οι σχέσεις των διαγωνιζόμενων έχουν περάσει από 40 κύματα. Ωστόσο, μια σχέση που έχει "κεντρίσει" ιδιαίτερα είναι εκείνη του Νίκου Τακλή και της Ευδοκίας Τσαγκλή.

Κατά καιρούς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους στο σπίτι του μεγάλου αδελφού, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν επιλέξει να πάνε ένα βήμα προς τα κάτω την σχέση τους.

Έτσι, πριν λίγο είδαμε πως οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά μιας και εχθές υπήρξε ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ τους, δείτε εδώ τον λόγο.

"Στάζουν" μέλι τα κομπλιμέντα της Ευδοκίας στον Νίκο - «Τι ωραίος που είσαι»

Οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο στο σπίτι του Big Brother 2 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι έχουν αποκαλύψει πως ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλον ωστόσο μέχρι στιγμής δεν νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην τρυφερή σχέση που έχουν αναπτύξει.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Ευδοκία αποφάσισε να κάνει ένα τρυφερό σχόλιο στον Νίκο αφού του είπε χαρακτηριστικά «Τι ωραίος που είσαι» με εκείνον να ανταποδίδει.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από την ανοιχτή ψηφοφορία των συγκατοίκων η Μαίρη Βαρσάμη ήταν η πρώτη που μπήκε στον τάκο και θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Χθες, ακολούθησε η μυστική ψηφοφορία των παικτών, όπου τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση έκλεισαν η Ανχελίτα, η Μαρία Αλεξόγλου κι η Ευδοκία Τσαγκλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Νίκος Τακλής για Ευδοκία «Είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις»

Big Brother 2: Έντονη παρεξήγηση μεταξύ Ευδοκίας και Νίκου - "Τώρα έχεις ύφος"

Share