Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σασμός: Ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί ο Μαθιός - Απειλεί Θεούς και δαίμονες

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Σασμός: Ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί ο Μαθιός - Απειλεί Θεούς και δαίμονες
TV24 02.12.2021 09:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό 2/12 επεισόδιο του Σασμού, καθώς ο Μαθιός βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση μετά την αποκάλυψη της σχέσης Μαθιού - Αργυρώς. Προειδοποιεί και τους δυο να χωρίσουν για να μην γίνει κακό...

Οι 2/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 53

Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους - λίγες ημέρες πριν την δολοφονήσει. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

Ποιο θα είναι το μέλλον της Άσπας μετά από τον ξυλοδαρμό της;

Η νέα σειρά του ALPHA «Σασμός» από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο "κέντρισε" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηελεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης όπου σημειώνει τα λένε όλα. Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» "έσκασε" ένα spoiler "φωτιά".

Πιο συγκεκριμένα, η Βέρα Μακρομαρίδου αποκάλυψε για το πώς θα είναι η ζωή της Άσπας μετά απόν ξυλοδαρμό της από την σύζυγό της, Κώστα.

«Η καταγγελία είναι ο καλύτερος δρόμος. Πριν από αυτό υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως το να χωρίσει ένα ζευγάρι. Η ιστορία με τον σύζυγο δεν είναι καλή από εδώ και πέρα. Θα υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω. Η Άσπα θα φοβηθεί πώς θα μαθευτεί στο χωριό ο ξυλοδαρμός της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς δημοσίευσε φωτογραφίες μετά από τον ερχομό του παιδιού του

Παντρειές στον Σασμό - Ο Πετρής κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα

Share