Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το Αύριο Μας Ανήκει 2/12: Μια σοκαριστική εξέλιξη περιμένει τη Στέλλα και τον Λευτέρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Το Αύριο Μας Ανήκει 2/12: Μια σοκαριστική εξέλιξη περιμένει τη Στέλλα και τον Λευτέρη
TV24 02.12.2021 09:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο (1/12) της σειράς Το Αύριο Μας Ανήκει, μια σειρά με σταθερά νούμερα τηλεθέασης, μια σοκαριστική εξέλιξη περιμένει τη Στέλλα και τον Λευτέρη.

Οι σημερινές 1/12 εξελίξεις του Αύριο Μας Ανήκει

Αυτό θα συμβεί καθώς τα ευρήματα απ’την έκθεση για τον πυροβολισμό του Ντάλλα, δείχνουν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν αυτό που είχε κλαπεί απ’ τη νεαρή αστυνομικό.

Ο Ορέστης είναι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς η επιθυμία του να είναι μαζί με τη Σοφία, υπερνικά την επιτακτική ανάγκη να παραμείνει ασφαλής στο κρησφύγετό του. Η Σοφία θα τον αποτρέψει.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

To Mega επιστρέφει δυναμικά στην μυθοπλασία από τη νέα σεζόν. Η σειρά «Το αύριο μας ανήκει» θα προστεθεί στο πρόγραμμα του σταθμού από το προσεχές φθινόπωρο και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Μια ανεξήγητη έκρηξη. Σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. Σχέσεις που δοκιμάζονται.

Το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου, έρχεται το φθινόπωρο, στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Αύριο μας Ανήκει: Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η Κατερίνα τον χρησιμοποίησε

Το αύριο μας ανήκει: Σε άσχημη κατάσταση η Φανή με τα χάπια που παίρνει

Share