Χαιρέτα μου τον πλάτανο 2/12: Ο Κανέλλος αποφασίζει να συλλάβει τον Χαραλάμπη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 2/12: Ο Κανέλλος αποφασίζει να συλλάβει τον Χαραλάμπη

Στο σημερινό (2/12) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μια σειρά στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βαλέρια και ο Σάββας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καρμέλα μισεί τόσο τον Πλάτανο.

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Κανέλλος αποφασίζει να… συλλάβει τον Χαραλάμπη, και οι Ιταλοί μας αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση για το κάζο που τους στήσανε οι Πλατανιώτες. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά της, αλλά ο Θοδωρής δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να την ακολουθήσει.

Η Κατερίνα αναζητάει πληροφορίες για την Καρμέλα Παγκράτε και η Μάρμω προσπαθεί να θυμηθεί τι πάρε δώσε είχε ο Βαγγέλας μαζί της για να βοηθήσει. Η Φένια τραβάει μια «κόκκινη γραμμή» στον έρωτά της με τον Παναγή, αλλά λογαριάζει χωρίς… την Τούλα που το ’χει βάλει σκοπό να τους τα ξαναφτιάξει.

Η Βαλέρια και ο Σάββας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καρμέλα μισεί τόσο τον Πλάτανο. Μήπως η νονά της ιταλικής Μαφίας έχει κάποιο σκοτεινό μυστικό;

O Σίμος φλερτάρει τη Φένια και φέρνει τρομερή αναστάτωση στον Παναγή, αλλά κι ένα… μικρό εγκεφαλικό στην Τούλα, που δεν ξέρει αν ο Σίμος ακολουθεί το σχέδιό της ή έχει αρχίσει να αυτοσχεδιάζει!

Λίγα λόγια για την σειρά Χαιρετά μου τον πλάτανο

Ο Βαγγέλας Κυριαζής (Γιάννης Μόρτζος), ο παρανοϊκός γέρος του χωριού, πεθαίνει και αφήνει στα τρία εγγόνια του, Κατερίνα (Πηνελόπη Πλάκα), Τζώρτζη (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) και Θοδωρή (Γιωργής Τσουρής), όλη του την περιουσία: το σπίτι στο χωριό, τρία χωράφια, έξι στρέμματα το καθένα και τρία εκατομμύρια ευρώ με τον όρο να μείνουν στο χωριό, τον Πλάτανο, για έναν χρόνο.

Αν κάποιος λείψει για πάνω από εικοσιτέσσερις ώρες, χάνει αυτομάτως το δικαίωμα διεκδίκησης της κληρονομιάς. Αν χάσουν και οι τρεις τα χρήματα περνούν στο χωριό.[2]Τα πράγματα όμως περιπλέκονται πιο πολύ όταν όλο το χωριό στρέφεται εναντίον στα εγγόνια.