Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε ξένα χέρια 2/12: Ο Πάρης δεν γνωρίζει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Σε ξένα χέρια 2/12: Ο Πάρης δεν γνωρίζει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών
TV24 02.12.2021 10:01
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 2/12 επεισόδιο της σειράς Σε ξένα Χέρια, στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη. Ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα.

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Οι κρυφές συναντήσεις με ιστορίες από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους και όσο ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τη Σούλα στη Μαλεσίνα, ο Χρύσανθος αναγκάζεται να θυμηθεί την παλιά του ζωή και να συναντήσει τη Διώνη.

Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση, όσο ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα.

Και όλα αυτά όσο ο Μάνος προσπαθεί να κάνει, έστω, υποφερτή τη διαμονή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, οι δολοπλοκίες του οποίου θα δώσουν μεγάλη χαρά στη Μαριτίνα.

Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να αναλάβει δράση στη διεκδίκηση της Σούλας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε ξένα χέρια: Σε άσχημη κατάσταση η Πελαγία - Αποζητά απαντήσεις και εκδίκηση

Σε ξένα χέρια: Ένταση ανάμεσα σε Τόνια και Μαριτίνα - Την κατηγορεί ότι δεν ενδιαφέρεται για το μωρό

Share