Νέο κύκλος αίματος στην Γη της Ελιάς - Εξελίξεις σοκ

Το σημερινό 2/12 επεισόδιο της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέο κύκλος αίματος στην Γη της Ελιάς - Εξελίξεις σοκ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς όλα δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει ανάμεσα σε πρωταγωνιστές και θα έχουμε πολλά επεισοδιακά ατυχήματα, όπως για παράδειγμα αυτό με την Χάιδω.

Οι 2/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν.

Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Ο Μάνος "βάφει" τα χέρια του με αίμα - Βάζει να σκοτώσουν την...

Στη Γη της Ελιάς, ο Mάνος έχει αποδείξει ότι μπροστά στο χρήμα δεν λογαριάζει τίποτα και η Αντιγόνη θα αποτελέσει άμεσο κίνδυνο για τα σχέδιά του, κάτι που όχι μόνο δεν πρόκειται να δεχτεί, αλλά που θα τον φτάσει στα άκρα. Η Αντιγόνη μπαίνει στο στόχαστρό του και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Tivi Σίριαλ

Ο Μάνος αρχίζει και ζορίζεται σχετικά με την περιουσία του πατέρα του. Από τη μια ο Ισίδωρος είναι ανένδοτος στο να του περάσει ό,τι έχει και δεν έχει και από την άλλη σκέφτεται την Αντιγόνη, η οποία, αν και του έχει πει ότι δεν θέλει τίποτα από τα λεφτά τους, αυτός πιστεύει ότι κινδυνεύει άμεσα (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 28/11επεισόδιο).

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη παίρνει στα χέρια της το αποτέλεσμα του τεστ DNA και αμέσως ενημερώνει τον Ισίδωρο: «Το αποτέλεσμα βγήκε και απλώς επιβεβαιώνει ότι εσύ είσαι ο πατέρας μου», του λέει και ο Ισίδωρος από τη μια τα χάνει αλλά από την άλλη δείχνει να το δέχεται και ίσως με λίγη χαρά.

Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος αποφασίζει να μιλήσει στην οικογένειά του και να προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ηδη η Μυρτάλη του έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιουλία το ίδιο και τελευταία και ο Μάνος με την υπόθεση της περιουσίας. Μάλιστα, μόλις το μαθαίνει ο Μάνος γίνεται έξαλλος: «Ωραία, αποκτήσαμε μία ακόμα Βρεττάκου να βάλει χέρι στην περιουσία μας. Συγχαρητήρια, μια χαρά τα κατάφερες, αλλά εγώ δεν πρόκειται ούτε να το δεχτώ ούτε να το αφήσω έτσι», προειδοποιεί τον πατέρα του.

Αντιγόνη Γη της Ελιάς

Την ίδια στιγμή, με το αποτέλεσμα στο χέρι, η Αντιγόνη πηγαίνει στη Μαρίνα και της λέει τα νέα. Η Μαρίνα είναι ενθουσιασμένη, την αγκαλιάζει και της λέει πόσο χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, ενώ η Αντιγόνη της ζητάει μια χάρη: «Σε παρακαλώ, μπορείς να ενημερώσεις εσύ τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA; Είμαι σίγουρη ότι δεν θα του αρέσει που είμαστε... αδέλφια», την παρακαλεί και η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά και απλά ο Μάνος θέλει λίγο χρόνο να το αποδεχτεί.

Ομως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα φαντάζεται η Μαρίνα και ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση, εισβάλλει στο ιατρείο της Αντιγόνης: «Τι κάνεις ρε; Ο,τι και να κάνεις, Βρεττάκου δεν θα γίνεις ποτέ, ό,τι κωλόχαρτο και να παρουσιάσεις», της τονίζει και θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA και της το πετάει στο πρόσωπο.

Η Αντιγόνη εξαγριώνεται με αυτή του την αντίδραση: «Ωραία, αφού θέλεις πόλεμο θα τον έχεις. Κι αν μέχρι τώρα δεν ήθελα τίποτα, τώρα θα πάρω ό,τι ακριβώς μου ανήκει», του δηλώνει. Ο Μάνος ωστόσο δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, μέσα στα νεύρα του και την οργή του αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα και να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα νέο μέτωπο ανοίγεται ξαφνικά. Η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της και ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντ