Πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ρίχνει σήμερα 2/12 αυλαία - Η επίσημη ανακοίνωση

Απόψε ο μεγάλος τελικός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ρίχνει σήμερα 2/12 αυλαία - Η επίσημη ανακοίνωση

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του «Game Of Chefs» έχει, ήδη, ξεκινήσει και η καυτή μάχη που θα φέρει τους 3 φιναλίστ μπροστά στο μεγάλο τους όνειρο συνεχίζεται με κομμένη την ανάσα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον αποψινό 2/12 τελικό του Game of Chefs

Απόψε στις 21:00, στο Β’ μέρος του τελικού ο Άγγελος Σακάι, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και ο Γιώργος Μπερκάκης επιστρατεύουν, για τελευταία φορά, τις μαγειρικές δυνάμεις τους και μπαίνουν στο πεδίο… της κουζίνας, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και τα 50.000 ευρώ!

Ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για το κυρίως πιάτο ολοκληρώνεται.

Τα πιάτα πηγαίνουν στους 14 γευσιγνώστες που είναι διακεκριμένοι σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.

Οι 3 κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης, Άνταμ Κοντοβάς, μπορούν να βρίσκονται στην κουζίνα, να συνομιλούν με τους παίκτες, ενώ μόλις τα πιάτα πάνε στους γευσιγνώστες μπορούν κι εκείνοι να δοκιμάσουν από το πιάτο που τους αναλογεί.

Αμέσως μετά, αρχίζει να μετράει ο χρόνος για την παρασκευή του γλυκού. Ποιου φιναλίστ η ομάδα θα γίνει άνω – κάτω και γιατί; Ποιους αγχώνει ο χρόνος που «τρέχει»;

Οι 14 γευσιγνώστες δοκιμάζουν τα πιάτα των 3 φιναλίστ και τα βαθμολογούν. Το ορεκτικό δίνει σε έναν από τους 3 διαγωνιζόμενους ένα σημαντικό προβάδισμα, το κυρίως πιάτο φέρνει την απόλυτη ισορροπία και το αποτέλεσμα κρίνεται μετά από τη δοκιμή του τρίτου πιάτου. Η υψηλή βαθμολογία που παίρνει ένας από τους 3 φιναλίστ, για το επιδόρπιο που ετοίμασε, αλλάζει τη σειρά της κατάταξης. Η μεγάλη στιγμή έρχεται και η αγωνία κορυφώνεται!

Στην αρένα, βρίσκονται οι συγγενείς των 3 φιναλίστ, αλλά και όλοι οι παίκτες του «Game Of Chefs». Ο Άγγελος Σακάι, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και ο Γιώργος Μπερκάκης μοιράζονται με όλους τις μοναδικές στιγμές που βίωσαν μέσα στον διαγωνισμό και μιλούν για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν δίπλα στους 3 βραβευμένους σεφ – κριτές.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανοίγει την καμπάνα και ανακοινώνει τον μεγάλο νικητή του «Game Of Chefs»!

Ποιος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία;

Ποιος είναι ο κορυφαίος σεφ;

Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς του Game of Chefs - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Άνταμ Κοντοβάς, λίγους μήνες μετά τον ρομαντικό γάμο του στην όμορφη Σαντορίνη. Η σύζυγός του Άντζελα Μαριδάκη, έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο σεφ, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του, αλλά και μια φωτογραφία από το εξιτήριο που πήρε η γυναίκα του.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Άντζελα Μαριδάκη, γέννησε πριν μια εβδομάδα περίπου, ενώ πριν τρεις ημέρες πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι τους.