Big Brother 2: Κοπλιμέντα ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία

«Τι ωραία που κοιμάσαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Κοπλιμέντα ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2 οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα στην Ευδοκία Τσαγκλή και τον Νίκο Τακλή δεν είχαν τέλος καθώς οι δυο τους θέλησαν να εκδηλώσουν φανερά τα κοπλιμέντα τους.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο 2/12 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ οι δυο τους για άλλη μια φορά δεν δίστασαν να σχολιάσουν και πάλι με όμορφο τρόπο το πως βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, η Ευδοκία Τσαγκλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι ωραίος που είσαι χωρίς το καπέλο. Τι ωραίο δέρμα που έχεις και τι ωραία "μουσούδα" και τι ωραίο στόμα, μάτια, φρύδια».

Τα σχόλια Ευδοκίας - Νίκου στο σπίτι του Big Brother 2

"Στάζει μέλι" ο Νίκος - "Μου αρέσει πολύ η Ευδοκία"

Τον Νίκο φώναξαν οι παρουσιαστές στο αποψινό Big Brother Live προκειμένου φυσικά να τον ρωτήσουν για την Ευδοκία αλλά και την μεταξύ τους σχέση, μιας και τα τετ α τετ τους αυτήν την εβδομάδα ήταν πολλά.

Όταν λοιπόν το θέμα έφτασε στην Ευδοκία, ο Νίκος βρισκόταν σε μια άκρως αποκαλυπτική διάθεση μιας και είπε δημόσια πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την Ευδοκία, πως του αρέσε πολύ, πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει και πως δεν ξέρει τι να κάνει άμα τυχόν αποχωρήσει απόψε.