Μόλις Χθες 3/12: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις Χθες 3/12: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή

Στο σημερινό επεισόδιο (1/12) της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία πρόκειται να εισβάλλουν νέα πρόσωπα, ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει τη μέρα του γάμου του.

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις του Μόλις χθες

Επεισόδιο 50

Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του, ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή.

Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέλφης του. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή.

Επεισόδιο ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τεχνικό της σειράς Μόλις Χθες - Τον πετάει εκτός ο ΣΚΑΙ;

Σούσουρο επικρατεί από νωρίς το πρωί στις εκπομπές, με δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει πως σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τεχνικό της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία πρωταγωνιστεί. Γράφει μάλιστα, πως έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.

Το δημοσίευμα λοιπόν της Star Press ανέφερε πως ο ΣΚΑΙ έχει δείξει στον ηθοποιό την πόρτα της εξόδου, καθώς το συμβάν ήταν σοβαρό, ειδικά μετά το σκάνδαλο που βγήκε με την φημολογούμενη εμπλοκή του σε ναρκωτικά.

Στην εκπομπή Happy Day ήρθαν σε επικοινωνία με τον ηθοποιό, ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το συμβάν. Ενώ, από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως όντως υπήρξε ένα περιστατικό στα γυρίσματα της εν λόγω σειράς με τον Απόστολο Γκλέτσο και μέχρι στιγμής άγνωστο είναι το μέλλον του.