Χαιρέτα μου τον πλάτανο 3/12: O Σίμος φλερτάρει τη Φένια και φέρνει τρομερή αναστάτωση στον Παναγή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 3/12: O Σίμος φλερτάρει τη Φένια και φέρνει τρομερή αναστάτωση στον Παναγή

Στο σημερινό (2/12) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μια σειρά στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει μέσα;

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

O Σίμος φλερτάρει τη Φένια και φέρνει τρομερή αναστάτωση στον Παναγή, αλλά κι ένα… μικρό εγκεφαλικό στην Τούλα, που δεν ξέρει αν ο Σίμος ακολουθεί το σχέδιό της ή έχει αρχίσει να αυτοσχεδιάζει!

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη πιάνει στασίδι ως ηγέτιδα των γυναικών του χωριού και ο αγώνας για την ανάληψη του συνεταιρισμού ξεκινά. Ο Σάββας εκβιάζει τον Τζίμη για να του δώσει την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας, ο πρόεδρος του Φωτεινού, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Η Φιλιώ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη σχέση της με τον Ηλία στον Παναγή, αλλά ένας καβγάς θα της χαλάσει τα σχέδια… Η Κατερίνα ζητάει βοήθεια από τον Κανέλλο, για να μάθει περισσότερα για τη μυστηριώδη Καρμέλα, κι εκείνος αποφασίζει να ξανανοίξει το φάκελο του Βαλεντίνο.

Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει μέσα;

Λίγα λόγια για την σειρά Χαιρετά μου τον πλάτανο

Ο Βαγγέλας Κυριαζής (Γιάννης Μόρτζος), ο παρανοϊκός γέρος του χωριού, πεθαίνει και αφήνει στα τρία εγγόνια του, Κατερίνα (Πηνελόπη Πλάκα), Τζώρτζη (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) και Θοδωρή (Γιωργής Τσουρής), όλη του την περιουσία: το σπίτι στο χωριό, τρία χωράφια, έξι στρέμματα το καθένα και τρία εκατομμύρια ευρώ με τον όρο να μείνουν στο χωριό, τον Πλάτανο, για έναν χρόνο.

Αν κάποιος λείψει για πάνω από εικοσιτέσσερις ώρες, χάνει αυτομάτως το δικαίωμα διεκδίκησης της κληρονομιάς. Αν χάσουν και οι τρεις τα χρήματα περνούν στο χωριό.[2]Τα πράγματα όμως περιπλέκονται πιο πολύ όταν όλο το χωριό στρέφεται εναντίον στα εγγόνια.