Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας με διαφορά 3/12: Ο Κωστής βρίσκει τυχαία στα σκουπίδια ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Έρωτας με διαφορά 3/12: Ο Κωστής βρίσκει τυχαία στα σκουπίδια ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης
TV24 03.12.2021 14:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο (3/12) της σειράς Έρωτας με διαφορά, που έχει αλλάξει ημέρα προβολής, ο Γρηγόρης δεν κάνει μήνυση στην Πηνελόπη, αλλά ζητάει από τη Ζέτα μια συνάντηση ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά, προκειμένου να λυθεί το θέμα.

Οι σημερινές 3/12 εξελίξεις της σειράς Έρωτας με διαφορά

Επεισόδιο 25

Ο Κωστής την συνοδεύει για συμπαράσταση. Η Αρετή δεν εμφανίζεται καθόλου και η συνάντηση καταλήγει σε εκατέρωθεν προσβολές και απειλές. Ο Κωστής φέρεται σαν πραγματικός πατέρας της Πηνελόπης και η Ζέτα τον καμαρώνει. Εκείνος, όμως, θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Ζέτα και η Φαίη θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Γρηγόρη στο spa.

Η Ζέτα τού εξηγεί ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο και απαιτεί να της έχει εμπιστοσύνη. Η Μάρω σιγά-σιγά συνέρχεται και πάλι. Η Ελβίρα και ο Φίλιππος έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον και ο Χρήστος το καταλαβαίνει. Στο μαγαζί, η Μίνα βρίσκει ευκαιρία να μείνει μόνη της με τον Χρήστο και με τη στάση της τού δείχνει καθαρά ότι τον θέλει. Εκείνος νιώθει πολύ αμήχανα και της λέει ότι πρέπει πρώτα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελβίρα.

Η Μαριάννα γίνεται δεκτή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, αλλά η Ζέτα δε χαίρεται καθόλου γι’ αυτό και ανησυχεί που η κόρη της θα φύγει μακριά της. Ο Κωστής βρίσκει τυχαία στα σκουπίδια ένα τεστ εγκυμοσύνης, που είναι θετικό.

Οι νέοι χαρακτήρες, που θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς “Έρωτας με διαφορά”

Μίνα (Νίκη Βακάλη), η πρώην κοπέλα του Κωστή, που πιάνει δουλειά στο μπαρ Γρηγόρης (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αντιπρόσωπος καλλυντικών, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα, θα τη φλερτάρει επίμονα και θα τη διεκδικήσει Μελίνα (Ναταλία Τζιάρου), η έγκυος σύντροφος του Στέλιου

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει! “Έρωτας με διαφορά”, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας με Διαφορά: Τίτλοι τέλους για Μάρω και Πέρη

Έρωτας με διαφορά 12/11: Η Ζέτα γίνεται έξαλλη με τον Κωστή

Share