GNTM 4: Καμία σχέση με το ριάλιτι - Αγνώριστη η Όλγα Ντάλλα στις φωτογραφίες της στο instagram

Δύσκολα την αναγνωρίσαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 4: Καμία σχέση με το ριάλιτι - Αγνώριστη η Όλγα Ντάλλα στις φωτογραφίες της στο instagram

Σε λίγο καιρό το GNTM ρίχνει αυλαία και θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής, που θα κερδίσει 50.000 ευρώ και πολλά ακόμα. Ένα από τα φαβορί μάλιστα είναι αναντίρρητα η Όλγα Ντάλλα.

Η όμορφη αθλήτρια της κολύμβησης από τις οντισιόν κιόλας είχε ξεχωρίσει και η πρόοδός της στο ριάλιτι μοντέλων είναι συνεχώς ανοδική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, φτάνει και στον μεγάλο τελικό!

Εμείς λοιπόν κάναμε ένα μικρό ψάξιμο στα social media και σκρολλάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πάθαμε ένα μικρό σοκ. Και αυτό γιατί στις φωτογραφίες είναι σχεδόν αγνώριστη, ειδικά σε μερικά στιγμιότυπα τραβηγμένα πριν από 3 χρόνια, μιας και έχει ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ διαφορές βλέπουμε και στο σώμα της.

Φωτογραφία της Όλγας από το GNTM 4 πριν 3 χρόνια

Η συγκίνηση της Όλγας μετά την αποχώρηση του Στυλιανού

Ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μόδας αποχώρησε με αποτέλεσμα η Όλγα μετά από την ανακοίνωση να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο λόγος για τον Στυλιανό με τον οποίο είχαν έρθει αρκετά κοντά, μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως οι δυο τους αποκάλυψαν φανερά πως είναι πλέον μαζί. Μάλιστα, τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε στην κάμερα και έλεγε πως θα προχωρήσει στο ριάλιτι μόδας χωρίς τον σύντροφό της, ο Κύπριος παίκτης εισέβαλε για να την παρηγορήσει.

Η Όλγα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στενοχωριέμαι που δεν θα σε έχω δίπλα μου αλλά πιο πολύ επειδή δεν πέτυχες τον στόχο σου. Κι εγώ είμαι εδώ σαν την ηλίθια».