Celebrity Game Night: Λαμπεροί οι αποψινοί 3/12 καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Θα μας προσφέρουν μια ακόμη απολαυστική βραδιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Celebrity Game Night: Λαμπεροί οι αποψινοί 3/12 καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται απόψε (3/12) το βράδυ στις 22:00 στο «Celebrity Game Night» λαμπερούς καλεσμένους για μια ακόμη απολαυστική βραδιά, μετά την συγκέντρωση της ομάδας του Παρά Πέντε.

Οι 3/12 καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη στο Celebrity Game Night

Στην πρώτη ομάδα, ο Γιώργος Μαυρίδης παρασύρει στο παιχνίδι τους συμπαίκτες του Νίκο Αναδιώτη και Νικολέττα Καρρά, ενώ στη δεύτερη ομάδα, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Δημοσθένης Τζουμάνης δίνουν και εκείνοι τον καλύτερο εαυτό τους.

Με κέφι και όρεξη για αστεία, οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Έχεις γράμμα», «Ανέβα στο βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Πού πας;», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η Έρρικα Πρεζεράκου ξεσηκώνει την παρέα με τις ικανότητές της στο τραγούδι, ενώ οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», και ο τραγουδιστής Άρις Πετράκης δίνουν τον πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η γνωστή ηθοποιός που είχε δεχθεί επίθεση πριν λίγο καιρό αναφορικά με μερικές δηλώσεις της, ανέφερε πως είναι υπέρ του εμβολίου και κατά του κινήματος.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιστρέψει η Ιλαρά, μια ασθένεια που την είχαμε καταπολεμήσει.

Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχτούμε, να προφυλάξουμε τους γύρω μας και να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.