Η Φάρμα 2 - 5/12 highlights: Ο παίκτης που κέρδισε ασυλία και οι πρώτες δηλώσεις της Μπάστα μέσα από το νοσοκομείο

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα 2 - 5/12 highlights: Ο παίκτης που κέρδισε ασυλία και οι πρώτες δηλώσεις της Μπάστα μέσα από το νοσοκομείο

Ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο της Φάρμας παρακολούθησαμε το βράδυ της Κυριακής (5/12), στο οποίο είδαμε έναν παίκτη να κερδίζει ασυλία αλλά και την Σάσα Μπάστα να προχωρά στις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο.

Τα 5/12 highlights της Φάρμας

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι γεγονός

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 η «Φάρμα» έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης. Μάλιστα, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν άκρως ικανοποιητικά μιας και οι τηλεθεατές περιμέναν πως και πως να δουν το ριάλιτι.

Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο 5/12 οι εξελίξεις φαίνεται να είναι άκρως καταιγιστικές για άλλη μια φορά καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μπουν στον στίβο μάχης προκειμένου να αναδείξουν τον νικητή της πρώτης ασυλίας.

Ποιος παίκτης κέρδισε την πρώτη ασυλία;

Στο επεισόδιο της «Φάρμας» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 είδαμε τους παίκτες για πρώτη φορά στον νέο αχυρώνα προκειμένου να παίξουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Έτσι, η Αθανασία Τσουμελέκα η οποία αναδείχθηκε αρχηγός όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, δημιούργησε δύο ομάδες με αρχηγούς τον Δήμο Περπερίδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Ωστόσο, η ομάδα που κέρδισε στο παιχνίδι της διελκυστίνδας ήταν του Δήμου Περπερίδη. Όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό στην συνέχεια, η Χριστιάννα Σμαραγδή, κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της για μια ακόμη εβδομάδα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σάσας Μπάστα από το νοσοκομείο

Μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, είδαμε στη μεγάλη πρεμιέρα της «Φάρμας» την Σάσα Μπάστα να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς προέκυψε ένα θέμα με το το μάτι της, με αποτέλεσμα να την ενοχλεί αρκετά.

Έτσι, η ίδια το βράδυ της Κυριακής η τραγουδίστρια επέστρεψε στη φάρμα, αφού το χαλάζιο που έβγαλα στο μάτι της υποχώρησε παρόλο που δεν κατάφερε να είναι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

«Οι γιατροί μου έδωσαν γυαλάκια. Δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω να βοηθώ την ομάδα μου. Μου έφυγε ένα βάρος, αφού όλα πήγαν καλά και όλα θα είναι τέλεια».