Άγριες Μέλισσες 6/12: Στο στόχαστρο της Μυρσίνης ο Δούκας - Προσπαθεί να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες 6/12: Στο στόχαστρο της Μυρσίνης ο Δούκας - Προσπαθεί να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του

Το αποψινό 6/12 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» θα είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικό καθώς η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να προσεγγίσει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα. Μάλιστα, άλλος ένας "άγριος πόλεμος" θα έρθει στο Διαφάνι.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες 6/12

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Η συνάντησή του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά απ’ τον Σέργιο τις νέες τους σχέσεις. Τι αντίκτυπο, όμως, θα έχει αυτό στον δεσμό τους;

Η Κορίνα παγιδεύει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους. Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα. Η μέρα του Στρατοδικείου φτάνει και ο Λάμπρος θα δεχθεί στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και ο Ακύλας θα δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα.

Ο Ακύλας σπάει στο ξύλο τον γιο του - Οδηγείται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Τα πάντα κάνει η Ζωή προκειμένου να σώσει τον γιο της από τη μανία του Ακύλα, που έμαθε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έχει βαλθεί να τον τιμωρήσει. Ο νεαρός φεύγει κρυφά από το Διαφάνι για να γλιτώσει από τον πατέρα του και η Ζωή είναι εκείνη που τον βοηθάει. Το TiVi σας παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε του Ακύλα η προδοσία, αφού τη γυναίκα του έβαλε να παρακολουθούν για να βρει τον εραστή της, αλλά τελικά ανακάλυψε πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Και για έναν τέτοιο άνθρωπο με αυτές τις ρατσιστικές ιδέες, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να φτάσει στα άκρα! Και δεν διστάζει να το κάνει ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδιο του το παιδί! Αφού πρώτα διατάζει τους άντρες του να βρουν τον Λευτέρη και να τον φέρουν μπροστά του, στη συνέχεια όταν τον βλέπει, ο Ακύλας χτυπάει ανελέητα τον Λευτέρη, τον προσβάλλει και του φέρεται σαν σκουπίδι!

Ο νεαρός είναι πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος και ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο μένος του πατέρα του. Η μόνη λύση για να σωθεί από τη μοίρα του είναι να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Λευτέρης αποπειράται να αυτοκτονήσει και την τελευταία στιγμή τον βρίσκει η Ζωή και τον σώζει! Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Την ώρα που ξεκινάει πόλεμος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Η Ζωή είναι σε απόγνωση και παρακαλάει να ζήσει ο γιος της! Ολη η οικογένεια έχει μάθει την αλήθεια για τις προτιμήσεις του νεαρού και συγκλονίζονται, ενώ ο Μελέτης περισσότερο σοκάρεται με την απόπειρα αυτοκτονίας. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να το κάνει και αρχίζει πλέον να συμπονά τον νεαρό. Από την άλλη, η Ζωή τρέμει την αντίδραση του Ακύλα, ο οποίος της υπόσχεται πως θα κάνει το καλύτερο για τον γιο τους. Ομως εκείνη ξέρει πως το παιδί της κινδυνεύει και έτσι παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη.

Ο Ακύλας σπάει στο ξύλο τον Λευτέρη στις Άγριες Μέλισσες

Κρυφά απ’ όλους κανονίζει τη φυγή του προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα. Αφού του δίνει χρήματα και κανονίζει πού θα μείνει, ο Λευτέρης μέσα στην αναμπουμπούλα που επικρατεί στο Διαφάνι, καταφέρνει να εξαφανιστεί χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση. Κανείς, εκτός από τον Ακύλα που το ανακαλύπτει και αυτή τη φορά η τιμωρία του θα είναι ακόμα πιο σκληρή τόσο για εκείνον όσο και για τη γυναίκα του..