Σε ξένα χέρια 6/12: Η παγίδα στον Μάνο θα φέρει πολλές ανατροπές στην σχέση του με την Μαριτίνα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια 6/12: Η παγίδα στον Μάνο θα φέρει πολλές ανατροπές στην σχέση του με την Μαριτίνα

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 6/12 επεισόδιο της σειράς Σε ξένα Χέρια, στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη. Η Τόνια τηλεφωνεί στον πατέρα του Φλοριάν και ανακαλύπτει ότι ο αριθμός του είναι εκτός λειτουργίας.

Οι σημερινές 6/12 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Η Σούλα κι ο Χρύσανθος τσακώνονται με τον Λουδοβίκο στον διάδρομο του ξενοδοχείου και την επόμενη μέρα κανονίζουν να το συζητήσουν για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Το «ξεκαθάρισμα», όμως, αναβάλλεται, καθώς ένας αστυνομικός καλεί τον Χρύσανθο στο Τμήμα. Η Διώνη ενημερώνεται για το περιστατικό, αλλά νομίζει ότι πρόκειται για τέχνασμα της Μάρως.

Ο Φεγκούδης ακούει τη συμβουλή της Τόνιας και σταματά να ερευνά το θέμα της Μαλεσίνας. Ο Παντελής κι ο Πιπερόπουλος στήνουν παγίδα στον Μάνο προκειμένου να αποδείξουν στη Μαριτίνα ότι ο Μάνος αποφεύγει την ερωτική επαφή μαζί της.

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει.