Elif: Κρίσιμες ώρες για την Ελίφ - Παλεύει στην εντατική

Καταιγιστικές οι σημερινές 6/12 εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif: Κρίσιμες ώρες για την Ελίφ - Παλεύει στην εντατική

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό (6/12) επεισόδιο της Elif, καθώς λίγο μετά το τροχαίο της Ελίφ, ο Τουφάν αποκαλύπτει στον Εμιρχάν ότι ο Σαφάκ θα φύγει.

Οι σημερινές 6/12 εξελίξεις της Elif

Ο Εμιρχάν είναι πολύ στενοχωρημένος με τα νέα και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει «γιατί». Ο Σαφάκ λυπάται αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του στον Εμιρχάν.

Ο Τουφάν και η Ζουλιντέ πιστεύουν πως ο Εμιρχάν έχει χαθεί και τον αναζητούν στον δρόμο, όπου λίγο αργότερα τον βλέπουν να συνοδεύεται από τον Σαφάκ. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ με τον Τουφάν νιώθει άσχημα και φεύγει αμέσως.

Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη. Όμως η αστυνομία λέει πως σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας ο Μαχίρ δε φταίει για το ατύχημα, είναι αθώος.

Η Ελίφ χρειάζεται αίμα κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του, αλλά ακόμα η Μελέκ δεν μπορεί να τον συγχωρήσει.Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί στο νοσοκομείο. αλλά δε βλέπει τη Μελέκ και την Ελίφ. Συναντάει όμως τον Μαχίρ, ο οποίος δεν του αποκαλύπτει για ποιο λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο...

«Μου κατέστρεψες την ζωή! Φύγε τώρα» - Η Ζουλιντέ καταρρέει

Ο Μαχίρ στην σειρά Elif, παρόλο που δεν φταίει για το ατύχημα της Ελίφ, ωστόσο νιώθει συγκλονισμένος και θέλει να βοηθήσει, παρά την αρχική άρνηση της Μελέκ. Οταν όμως αποκαλύπτεται η αλήθεια, εκείνη γίνεται πιο καλή μαζί του και εκείνος δεν κρύβει το ενδιαφέρον του. Στο μεταξύ η Ράνα βάζει να βρουν τη Μελέκ και την Ελίφ.

Ο Τουφάν αποκαλύπτει στον Εμιρχάν ότι ο Σαφάκ θα φύγει και ο μικρός το σκάει με εκείνον να τρέχει πίσω του, αλλά τον χάνει. Στη συνέχεια πάει στο σπίτι της Ζουλιντέ: «Δεν ήρθε ο Εμιρχάν;», τη ρωτάει και εκείνη αναστατωμένη του φωνάζει: «Τον έχασες; Είσαι ανεύθυνος». «Του είπα πως θα φύγει ο Σαφάκ», απολογείται ο Τουφάν και η Ζουλιντέ του λέει: «Πόσες φορές σου είπα να μην του πεις τίποτα».

Στο μεταξύ ο Εμιρχάν είναι πολύ στενοχωρημένος με τα νέα και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει γιατί φεύγει. Ο Σαφάκ λυπάται αλλά δεν μπορεί να του εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του. Ο Τουφάν και η Ζουλιντέ πιστεύουν πως ο Εμιρχάν έχει χαθεί και τον αναζητούν στον δρόμο, όπου λίγο αργότερα τον βλέπουν να συνοδεύεται από τον Σαφάκ.

Οταν ο δάσκαλος τους βλέπει νιώθει άσχημα και φεύγει αμέσως. Η Ζουλιντέ γυρίζει στον Τουφάν και του λέει: «Ορίστε, πήρες αυτό που ήθελες! Μου κατέστρεψες τη ζωή, φύγε τώρα πια», και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Είτε το θέλεις είτε όχι θα μείνω! Γι’ αυτό κοίτα να το συνηθίσεις». Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη. Ομως η αστυνομία λέει πως, σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, ο Μαχίρ δεν φταίει για το ατύχημα, είναι αθώος.

Η Ελίφ χρειάζεται αίμα και ο Μαχίρ δίνει το δικό του, αλλά ακόμα η Μελέκ δεν μπορεί να τον συγχωρήσει. Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπει τη Μελέκ και την Ελίφ. Συναντάει όμως τον Μαχίρ, ο οποίος δεν του αποκαλύπτει για ποιο λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα ο Μαχίρ στέλνει λουλούδια για την Ελίφ στο νοσοκομείο, αλλά η Μελέκ, θλιμμένη και οργισμένη για την κατάσταση της κόρης της, τα πετάει. Την ίδια ώρα η Κιγιμέτ ορκίζεται να εκδικηθεί την οικογένεια Χακτανίρ και τηλεφωνεί στον γιο της, ο οποίος της λέει: «Δεν θα βρεθούμε ακόμα, πρέπει να πάω στο νοσοκομείο να δω το μικρό κορίτσι».

Οταν το κλείνουν, εκείνη παραμένει ασυγκίνητη και μονολογεί: «Αφού είναι μια χαρά τι θέλει να ασχολείται ακόμα μαζί της;».

Η Ασλί για άλλη μια φορά βοηθάει τη Μελέκ να τα βγάλει πέρα με τη γραφειοκρατία και έτσι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της και η ταυτότητα της Ελίφ. Ο Μαχίρ όμως έχει επηρεαστεί, αν και δεν είναι ένοχος. Στο μεταξύ, ο Λεβέντ αποφασίζει να μην επηρεάζεται από τα αισθήματά του για τη Χουμεϊρά και να κάνει απλά και σωστά τη δουλειά του, ενώ η Χουμεϊρά νιώθει διχασμένη.

Εκείνος της δείχνει τις πιο τρυφερές φωτογραφίες τους που έστειλαν οι αδίστακτοι άντρες και η Χουμεϊρά αναρωτιέται αν τις είδε αυτές ο Κερέμ, αλλά ο Λεβέντ τη διαβεβαιώνει πως πρόλαβε να τις κρύψει. Αργότερα εκείνη παρατάει στην κουζίνα τη γλάστρα με το όμορφο λουλούδι που της χάρισε και εκείνος όταν το βλέπει στενοχωριέται. Ο Κερέμ ζητάει από την αδελφή του να μιλήσουν για το θέμα των φωτογραφιών και εκείνη του λέει: «Γιατί συνεχίζετε να φοβάστε; Εγώ δεν νιώθω κανέναν τρόμο, ηρεμήστε».

Στο νοσοκομείο, ο Μαχίρ είναι στο δωμάτιο της Ελίφ όταν τον βλέπει η Μελέκ και γίνεται έξαλλη. Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη ενώ βρίσκεται και ο Μαχίρ στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Ελίφ τον συμπαθεί αμέσως. Μετά τα λόγια της κόρης της, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ είναι αθώος για ό,τι συνέβη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όσα είπα», απολογείται και η συμπεριφορά του Μαχίρ την εντυπωσιάζει.

Οι άνθρωποι της Ράνα εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ και συναντούν έναν άντρα που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το κοριτσάκι. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεντάτ. Η κατάσταση της Ματσιντέ καθημερινά χειροτερεύει. Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μήπως ξεχάσει ποια είναι η Ελίφ και προσπαθεί να δουλεύει τη μνήμη της, τουλάχιστον μέχρι να τη βρει. Ο Μαχίρ ζητάει άδεια από τη Μελέκ να επισκεφθεί ξανά τη μικρούλα. Η Ασλί έρχεται στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπει τον Μαχίρ.

Elif νέα επεισόδια spoiler

Οι γιατροί επιτρέπουν στην Ελίφ να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και η Μελέκ ανησυχεί για τον λογαριασμό. Η Ασλί καταφέρνει να την πείσει να χρησιμοποιήσει τη δική της πιστωτική κάρτα για να εξοφλήσει το ποσό. «Δεν είναι σωστό Δεν γίνεται να πάρω τα χρήματά σου, έχεις ήδη κάνει αρκετά για εμάς», της λέει, αλλά η κοπέλα της αφήνει την κάρτα και πηγαίνει στη δουλειά της.

Ο Μαχίρ έρχεται για να δει την Ελίφ και πίνει έναν καφέ με τη Μελέκ καθώς η Ελίφ κάνει κάποιες εξετάσεις. Εκείνος την επαινεί ως μητέρα και εκείνη αρχίζει να του συμπεριφέρεται πιο ευγενικά. Η Ράνα συναντάει τους άντρες της για να πάρει τις πληροφορίες από τον Σεντάτ και η σκληρή της στάση τους τρομοκρατεί όλους. Η Ράνα ανακαλύπτει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα μητέρα της Ελίφ. «Για ποιο λόγο ο Ταρίκ έψαχνε την Ελίφ; Θέλω να τη βρείτε, ψάξτε παντού! Θέλω και τις δύο μπροστά μου», τους δίνει εντολή, ενώ εκείνοι της αποκαλύπτουν: «Η Μελέκ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έναν άντρα, αλλά ο Ταρίκ τον σκότωσε για να μη γίνει ποτέ αυτός ο γάμος. Ομως περισσότερες λεπτομέρειες δεν μας είπε ποτέ».

Ο Σεντάτ της αποκαλύπτει πως και η Ματσιντέ ψάχνει την Ελίφ και τη Μελέκ και η Ράνα βρίσκεται στα ίχνη τους και θέλει να τις βρει πριν από τη Ματσιντέ. Ο Μαχίρ πληρώνει τον λογαριασμό του νοσοκομείου για τη Μελέκμ ενώ στη συνέχεια μεταφέρει μητέρα και κόρη στο σπίτι τους. Η Ματσιντέ πηγαίνει να δει τον γιατρό της κρυφά από όλους, αλλά εκεί στο νοσοκομείο τη βλέπει ο Μαχίρ και τηλεφωνεί στη μητέρα του να της το πει. Εκείνη πηγαίνει εκεί και συναντά την αδελφή της, στην οποία αναγκάζεται να πει την αλήθεια.

Elif εξελίξεις σειράς STAR

Η Ματσιντέ ομολογεί την αρρώστια της και η Κιγιμέτ κάνει πως είναι συγκλονισμένη. «Δεν το πιστεύω τι έπαθες! Κάποια θεραπεία θα υπάρχει, δεν μπορεί», της λέει, η Ματσιντέ όμως της τονίζει πως δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ωστόσο η Κιγιμέτ την πείθει να μην πει τίποτα στα παιδιά της προς το παρόν, καθώς έχει δικά της σχέδια να προωθήσει! Ο Εμιρχάν πάει κρυφά να βρει τη Λεμάν και εκείνη του λέει πως ο Σαφάκ φεύγει εξαιτίας της μητέρας του και εκείνος την κατηγορεί!