GNTM 4: Χωρίστηκε ξανά στα δύο το σπίτι - Τα νέα στρατόπεδα

Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Χωρίστηκε ξανά στα δύο το σπίτι - Τα νέα στρατόπεδα

Η αποχώρηση του Ναπολέοντα από το σπίτι του GNTM 4 άλλαξε ριζικά τις ισορροπίες για τα μοντέλα καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό. Όπως διαπιστώθηκε λοιπόν στην έναρξη του σημερινού (6/12) επεισοδίου, πλέον το σπίτι είναι χωρισμένο σε δύο νέα στρατόπεδα.

Τα στρατόπεδα αυτά δεν έχουν κάνουν τόσο με τις παρέες όσο με κορίτσια και αγόρια. Τα κορίτσια θεωρούν πως έχουν ένα παραπάνω πλεονέκτημα καθώς έχουν σημειώσει καλύτερη απόδοση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι και προσπαθούν να φτάσουν στον πολυπόθητο τίτλο.

Τα νέα στρατόπεδα στο σπίτι του GNTM 4

«Προφανώς και υπάρχει κάτι...» - Η αποκάλυψη του Ναπολέων για την σχέση του με την Ειρήνη

Ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης μετά την αποχώρηση του από το προηγούμενο 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ειρήνη. Το "καυτό" τους φιλί πριν φύγει από το σπίτι, έγινε viral.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο. Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία.

Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ναπολέων.

TAGS