Big Brother 2: Θέμα συζήτησης στο σπίτι Νίκος και Ευδοκία - Είναι τελικά ζευγάρι;

Έχουν δημιουργήσει αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Θέμα συζήτησης στο σπίτι Νίκος και Ευδοκία - Είναι τελικά ζευγάρι;

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία στο σπίτι του Big Brother 2 σχετικά με το αν ο Νίκος και η Ευδοκία είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και αν τελικά είναι κανονικό ζευγάρι. Η ίδια συζήτηση έγινε και κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε τους δυο τους στο δωμάτιο επικοινωνίας και κατευθείαν, ο Πέτσας απηύθυνε τον λόγο στους συμπαίκτες τους προκειμένου να μάθει τις δικές τους σκέψεις για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν στο ότι ο Νίκος και η Ευδοκία είναι κάτι παραπάνω από φίλοι χωρίς να μπορεί κανείς να προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ο Πέτσας ωστόσο τόνισε πως ο Νίκος δείχνει να έχει πραγματικά συναισθήματα για την Ευδοκία ενώ εκείνη κρατάει λίγο πίσω αυτά που νιώθει.

Τα σχόλια των παικτών του Big Brother 2 για τον Νίκο και την Ευδοκία

«Είχαμε 6 μήνες σχέση με τον Νίκο πριν το παιχνίδι» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Άννας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11) η Άννα Ελευθερίου, με αφορμή την αποχώρησή της από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother 2.

Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Νίκο 6 μήνες, ωστόσο δεν ειπώθηκε ποτέ.

«Έτυχε να τον γνωρίσω όταν τελείωσα το προηγούμενο παιχνίδι αλλά τώρα δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αφού δεν τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε μια σχέση, αρκετών μηνών. Ο Νίκος τότε δούλευε στην Σαντορίνη και είχαμε μια επικοινωνία όταν είχε έρθει στην Αθήνα για περίπου 6 μήνες.

Μέσα στο σπίτι δεν ειπώθηκε αυτό, όταν μπήκα του είπα “Πως είσαι;” και μου λέει “Νίκος”. Όλη μέρα σκεφτόμουν γιατί γίνεται όλο αυτό, μπορεί να ήθελε να με προστατεύσει».