Big Brother 2: «Αυτό που έχουμε με τον Παναγιώτη είναι αληθινό» - Η Ανχελίτα "άδειασε" Νίκο και Ευδοκία

Έσταξε φαρμάκι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Αυτό που έχουμε με τον Παναγιώτη είναι αληθινό» - Η Ανχελίτα

Η σχέση του Νίκου και της Ευδοκίας έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά στο σπίτι του Big Brother 2, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια που κάνουν οι συμπαίκτες τους για εκείνους.

Η Ανχελίτα από τη μεριά της ξεκαθάρισε πως η σχέση τους έχει σύννεφα και πως δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο σε αντίθεση με τη δική της με τον Πέτσα που είναι αληθινή.

«Πιστεύω ότι ο Νίκος είναι ο καψούρης και είναι κρίμα γιατί δεν του αξίζει αυτό το πράγμα. Είναι άσχημο να παίξει κάποιος με τα συναισθήματά σου» είπε αρχικά ο Παναγιώτης.

«Είναι μονομερές, είναι από την πλευρά του Νίκου. Η Ευδοκία δεν αισθάνεται το ίδιο με εκείνον και φαίνεται στη συμπεριφορά της. Δεν το βλέπω αληθινό, μπορεί να κάνω λάθος. Έχουν πλατωνική σχέση, δεν μου θυμίζει αληθινή σχέση. Θεωρώ το δικό μας (σ.σ. με τον Παναγιώτη) πιο αληθινό», ξεκαθάρισε η Ευδοκία.

Τα σχόλια της Ανχελίτα για τον Νίκο και την Ευδοκία στο Big Brother 2

Ράδιο Αρβύλα: Το βίντεο του Big Brother που έφερε το εξώδικο από τον ΣΚΑΪ

Η αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα από τον ΣΚΑΪ ήταν ηχηρή. Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν πυρά και όπως όλα δείχνουν οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν τεταμένες μιας και ένα σχόλιο που έγινε αυτή την βδομάδα στην εκπομπή για το Big Brother έφερε την αντίδραση του σταθμού του Φαλήρου με ένα εξώδικο.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αναφερθεί στο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο με παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Το βίντεο αυτό δεν προβλήθηκε στον αέρα, όμως τεχνικοί του control room το τράβηξαν με το κινητό τους από τα μόνιτορ και το διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

«Καταρχήν Παναγιώτη όντως ο πήχη σου είναι πολύ ψηλά κάθε μέρα και το αποδεικνύεις αυτό κάθε στιγμή και μπράβο σου. Επίσης για σειρά δεν ξέρουμε, αλλά για ταινία ρεαλιστικού κινηματογράφου ή ντοκιμαντέρ ήδη έχεις κατακτήσει αυτόν τον στόχο. Η γιαγιά μου έλεγε πολύ συχνά "Θου κύριε" και ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση γιατί σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι, μετά το περσινό Big Brother, όπου είχαμε την παρότρυνση για βιασμό, εκείνες οι ομορφιές οι καταπληκτικές φέτος έσκασε ένα βίντεο.

Για να δούμε το δημοσίευμα που λέει "Το χυδαίο βίντεο μιας χυδαίας παραγωγής και δυο χυδαίων παικτών". Οι παίκτες δεν μας ενδιαφέρουν, ας μείνουμε στα προηγούμενα. Αυτό που έχει γίνει είναι..που αλλού θα φτάσουμε. Πως να το διασκεδάσεις αυτό το πράγμα; Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σeξ και γελάνε εις βάρους τους αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν το παρακολουθεί κανείς», είπε ο Αντώνης Κανάκης.