Big Brother 2 - highlights 6/12: Χαμός στο σπίτι με την σχέση Ευδοκίας - Νίκου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 6/12: Χαμός στο σπίτι με την σχέση Ευδοκίας - Νίκου

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, καθώς στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά βρέθηκε η σχέση Ευδοκίας και Νίκου που οι υπόλοιποι θεωρούν πως είναι ψεύτικη.

Τα 6/12 highlights του Big Brother 2

Θέμα συζήτησης στο σπίτι Νίκος και Ευδοκία - Είναι τελικά ζευγάρι;

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία στο σπίτι σχετικά με το αν ο Νίκος και η Ευδοκία είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και αν τελικά είναι κανονικό ζευγάρι. Η ίδια συζήτηση έγινε και κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε τους δυο τους στο δωμάτιο επικοινωνίας και κατευθείαν, ο Πέτσας απηύθυνε τον λόγο στους συμπαίκτες τους προκειμένου να μάθει τις δικές τους σκέψεις για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν στο ότι ο Νίκος και η Ευδοκία είναι κάτι παραπάνω από φίλοι χωρίς να μπορεί κανείς να προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ο Πέτσας ωστόσο τόνισε πως ο Νίκος δείχνει να έχει πραγματικά συναισθήματα για την Ευδοκία ενώ εκείνη κρατάει λίγο πίσω αυτά που νιώθει.

Ενοχλημένη η Ανχελίτα - «Έχω δείξει ότι είμαι παίκτρια στρατηγικής;»

Το live έφερε μεγάλες αντιδράσεις στους παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό. Συγκεκριμένα, η Ανχελίτα ήταν αυτή που ενοχλήθηκε αρκετά από μία ερώτηση που της έκανε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας για την στρατηγική που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σχολίασε πως όπως σύμφωνα με την Ανχελίτα η Ευδοκία χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Νίκο, έτσι και εκείνη χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Πέτσα, ενώ απέρριψε και μία πρόταση γάμου που της έκανε!

Η ερώτηση αυτή έκανε έξαλλη την Ανχελίτα και αναρωτήθηκε αν όντως έχει δείξει ότι είναι παίκτρια που παίζει με στρατηγική.

Δεν κρύβονται πλέον Ευδοκία και Νίκος - Η δημόσια εξομολόγηση

Μπορεί η σχέση τους να έχει καταφέρει να μπερδέψει τους συγκατοίκους στο σπίτι ωστόσο ο Νίκος και η Ευδοκία έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ και πλέον δεν κρύβουν τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, μετά την παραμονή της Ευδοκίας στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ο Νίκος δε δίστασε να προχωρήσει σε μία δημόσια εξομολόγηση για το πόσο καλό του κάνει η Ευδοκία στην καθημερινότητά του μέσα στο σπίτι και στο πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει όλο αυτόν τον καιρό.

«Αυτό που έχουμε με τον Παναγιώτη είναι αληθινό» - Η Ανχελίτα "άδειασε" Νίκο και Ευδοκία

Η σχέση του Νίκου και της Ευδοκίας έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια που κάνουν οι συμπαίκτες τους για εκείνους.

Η Ανχελίτα από τη μεριά της ξεκαθάρισε πως η σχέση τους έχει σύννεφα και πως δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο σε αντίθεση με τη δική της με τον Πέτσα που είναι αληθινή.

«Πιστεύω ότι ο Νίκος είναι ο καψούρης και είναι κρίμα γιατί δεν του αξίζει αυτό το πράγμα. Είναι άσχημο να παίξει κάποιος με τα συναισθήματά σου» είπε αρχικά ο Παναγιώτης.

«Είναι μονομερές, είναι από την πλευρά του Νίκου. Η Ευδοκία δεν αισθάνεται το ίδιο με εκείνον και φαίνεται στη συμπεριφορά της. Δεν το βλέπω αληθινό, μπορεί να κάνω λάθος. Έχουν πλατωνική σχέση, δεν μου θυμίζει αληθινή σχέση. Θεωρώ το δικό μας (σ.σ. με τον Παναγιώτη) πιο αληθινό», ξεκαθάρισε η Ευδοκία.