Elif: Άμεση ανάγκη να βρεθεί αίμα για την Ελίφ

Οι σημερινές 7/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Άμεση ανάγκη να βρεθεί αίμα για την Ελίφ

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο είχε η Ελίφ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της. Στην σειρά Elif λοιπόν, ο άνδρας που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο του, την βοηθάει να σωθεί

Οι 7/12 εξελίξεις στην σειρά του STAR, Elif

Ο Τουφάν αποκαλύπτει στον Εμιρχάν ότι ο Σαφάκ θα φύγει. Ο Εμιρχάν είναι πολύ στενοχωρημένος με τα νέα και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει «γιατί». Ο Σαφάκ λυπάται αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του στον Εμιρχάν.

Ο Τουφάν και η Ζουλιντέ πιστεύουν πως ο Εμιρχάν έχει χαθεί και τον αναζητούν στο δρόμο, όπου λίγο αργότερα τον βλέπουν να συνοδεύεται από τον Σαφάκ. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ με τον Τουφάν νιώθει άσχημα και φεύγει αμέσως.

Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη. Όμως η αστυνομία λέει πως σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας ο Μαχίρ δεν φταίει για το ατύχημα, είναι αθώος.

Η Ελίφ χρειάζεται αίμα και ο Μαχίρ δίνει το δικό του αλλά ακόμα η Μελέκ δεν μπορεί να τον συγχωρήσει. Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπει τη Μελέκ και την Ελίφ. Συναντάει όμως τον Μαχίρ, ο οποίος δεν του αποκαλύπτει για ποιο λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Ελίφ εξηγεί την αλήθεια

Η Ασλί για άλλη μια φορά βοηθάει τη Μελέκ να τα βγάλει πέρα με τη γραφειοκρατία και έτσι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της και η ταυτότητα της Ελίφ. Ο Μαχίρ όμως έχει επηρεαστεί, αν και δεν είναι ένοχος. Στο μεταξύ, ο Λεβέντ αποφασίζει να μην επηρεάζεται από τα αισθήματά του για τη Χουμεϊρά και να κάνει απλά και σωστά τη δουλειά του, ενώ η Χουμεϊρά νιώθει διχασμένη.

Εκείνος της δείχνει τις πιο τρυφερές φωτογραφίες τους που έστειλαν οι αδίστακτοι άντρες και η Χουμεϊρά αναρωτιέται αν τις είδε αυτές ο Κερέμ, αλλά ο Λεβέντ τη διαβεβαιώνει πως πρόλαβε να τις κρύψει. Αργότερα εκείνη παρατάει στην κουζίνα τη γλάστρα με το όμορφο λουλούδι που της χάρισε και εκείνος όταν το βλέπει στενοχωριέται. Ο Κερέμ ζητάει από την αδελφή του να μιλήσουν για το θέμα των φωτογραφιών και εκείνη του λέει: «Γιατί συνεχίζετε να φοβάστε; Εγώ δεν νιώθω κανέναν τρόμο, ηρεμήστε».

Στο νοσοκομείο, ο Μαχίρ είναι στο δωμάτιο της Ελίφ όταν τον βλέπει η Μελέκ και γίνεται έξαλλη. Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη ενώ βρίσκεται και ο Μαχίρ στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Ελίφ τον συμπαθεί αμέσως. Μετά τα λόγια της κόρης της, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ είναι αθώος για ό,τι συνέβη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όσα είπα», απολογείται και η συμπεριφορά του Μαχίρ την εντυπωσιάζει.