Χαιρέτα μου τον πλάτανο 7/12: Η αποκάλυψη της Κατερίνας στον Παναγή θα τους φέρει πιο κοντά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 7/12: Η αποκάλυψη της Κατερίνας στον Παναγή θα τους φέρει πιο κοντά

Στο σημερινό (7/12) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μια σειρά στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, οι εξελίξεις θα έχουν για άλλη μια φορά ενδιαφέρον.

Οι σημερινές 7/12 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Κανέλλος περιμένει πώς και πώς πληροφορίες για την Καρμέλα. Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό.

Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη! Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος.

Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο συνεταιρισμός τρώει ένα τεράστιο πρόστιμο και ο Ηλίας το… φυσάει και δεν κρυώνει! Η Αλίκη καταστρέφει τη φωτογραφία της Καρμέλας πριν τη δει ο Κανέλλος, αλλά χρειάζεται άμεσα ενισχύσεις.

Η Βαλέρια υπόσχεται στον Τζίμη να τον βοηθήσει να ανέβει στα μάτια της Κικής με αντάλλαγμα την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας. Η Φιλιώ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Παναγή για τον Ηλία, αλλά εκείνος δεν θέλει να ξαναδεί τον μπακάλη μας ούτε ζωγραφιστό.

Την ίδια ώρα, ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό. Ο Θοδωρής και η Αγγέλα περνάνε το βράδυ τους μαζί, τι θα γίνει όταν ξυπνήσουν το πρωί όμως; Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη!

Λίγα λόγια για την σειρά Χαιρετά μου τον πλάτανο

Ο Βαγγέλας Κυριαζής (Γιάννης Μόρτζος), ο παρανοϊκός γέρος του χωριού, πεθαίνει και αφήνει στα τρία εγγόνια του, Κατερίνα (Πηνελόπη Πλάκα), Τζώρτζη (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) και Θοδωρή (Γιωργής Τσουρής), όλη του την περιουσία: το σπίτι στο χωριό, τρία χωράφια, έξι στρέμματα το καθένα και τρία εκατομμύρια ευρώ με τον όρο να μείνουν στο χωριό, τον Πλάτανο, για έναν χρόνο.

Αν κάποιος λείψει για πάνω από εικοσιτέσσερις ώρες, χάνει αυτομάτως το δικαίωμα διεκδίκησης της κληρονομιάς. Αν χάσουν και οι τρεις τα χρήματα περνούν στο χωριό. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται πιο πολύ όταν όλο το χωριό στρέφεται εναντίον στα εγγόνια.