Φάρμα 2: Ατύχημα για την Αγγελική Ηλιάδη

Σφάδαζε από τους πόνους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ατύχημα για την Αγγελική Ηλιάδη

Με ένα απρόοπτο έχει ξεκινήσει το σημερινό (7/12) επεισόδιο της Φάρμας, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της μαγειρικής έκοψε σοβαρά το χέρι της με αποτέλεσμα να τρομάξει πάρα πολύ.

Η ίδια μπερδεύτηκε καθώς έκοβε πατάτες και μόλις είδε το κόψιμο στο χέρι της ζήτησε τη βοήθεια από τους συμπαίκτες της. Αμέσως εκείνοι της έδεσαν το χέρι, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη τους εξήγησε πόσο πολύ πονάει.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της Φάρμας, πρόβλημα αντιμετώπισε και η Σάσα Μπάστα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα της Αγγελικής Ηλιάδη στη Φάρμα

Το πρώτο ειδύλλιο στην Φάρμα 2 - Με αυτόν τον συμπαίκτη της ήρθε κοντά η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει ήδη αποχωρήσει από την Φάρμα, (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά για όσο έκατσε - για κάποιες εβδομάδες δηλαδή -, όπως μαθαίνουμε, πρόλαβε να βιώσει αρκετά δυνατά συναισθήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αλέξη Μίχα στην On Time, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη. Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στην «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά…

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της On Time, μιλάμε για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού reality. Ο φύλακας άγγελος της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήταν άλλος από τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, γυμναστή και μοντέλο από την Θεσσαλονίκη.

Αγγελική Ηλιάδη Γρηγόρης Αναστασιάδης φάρμα αντ1

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι 34 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το fitness modeling και τη μόδα. Ένα από τα κυριότερα θέματα που δεν διαπραγματεύεται, είναι η αξιοπρέπεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική είτε την κοινωνική ζωή μου.

Αγγελική Ηλιάδη Φάρμα ειδύλλιο

«Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που γεμίζουν ενέργεια τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν».