GNTM 4: Θλίψη στο σπίτι - Τα "όχι" από τα πρακτορεία απογοήτευσαν τα μοντέλα

Βαρύ το κλίμα πριν τον ημιτελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Θλίψη στο σπίτι - Τα

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4, και ενώ σχεδιάζουν ποιους παίκτες θέλουν να βγάλουν από τη μέση, τα μοντέλα γνώρισαν μία μεγάλη απογοήτευση μιας και δέχθηκαν αρκετά «όχι» από τους εκπροσώπους των πρακτορείων που επισκέφθηκαν το σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη δεν πήραν τα ναι που περίμεναν από συγκεκριμένα πρακτορεία με αποτέλεσμα να απογοητευτούν αρκετά.

Η Όλγα από τη μεριά της εκμεταλλεύτηκε την ψυχολογική πτώση των αντιπάλων της και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να ρίξει την ψυχολογία της.

Η απογοήτευση των μοντέλων στο GNTM 4

Καμία σχέση με το ριάλιτι - Αγνώριστη η Όλγα Ντάλλα στις φωτογραφίες της στο instagram

Σε λίγο καιρό το GNTM ρίχνει αυλαία και θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής, που θα κερδίσει 50.000 ευρώ και πολλά ακόμα. Ένα από τα φαβορί μάλιστα είναι αναντίρρητα η Όλγα Ντάλλα.

Η όμορφη αθλήτρια της κολύμβησης από τις οντισιόν κιόλας είχε ξεχωρίσει και η πρόοδός της στο ριάλιτι μοντέλων είναι συνεχώς ανοδική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, φτάνει και στον μεγάλο τελικό!

Εμείς λοιπόν κάναμε ένα μικρό ψάξιμο στα social media και σκρολλάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πάθαμε ένα μικρό σοκ. Και αυτό γιατί στις φωτογραφίες είναι σχεδόν αγνώριστη, ειδικά σε μερικά στιγμιότυπα τραβηγμένα πριν από 3 χρόνια, μιας και έχει ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ διαφορές βλέπουμε και στο σώμα της.

TAGS