Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Αρπάχτηκαν οι κριτές - «Δεν γουστάρω να κάθομαι να...»

Ο κακός χαμός στο πλατό

GNTM 4: Αρπάχτηκαν οι κριτές - «Δεν γουστάρω να κάθομαι να...»
TV24 08.12.2021 00:45
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο κακός χαμός έχει στο σημερινό (7/12) επεισόδιο του GNTM 4 και συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κριτικής της φωτογραφίας του Κωνσταντίνου. Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκαναν στην Κυβέλη, οι τέσσερις κριτές διαφώνησαν έντονα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα οι τρεις αφού η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην ένταση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε ότι ο Κωνσταντίνος δεν είχε τοποθετήσει συμμετρικά το πόδι του στην λήψη και οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες.

Η διαφωνία των κριτών στο πλατό του GNTM 4

Η πρώτη ανάρτηση της Αγάπης Μπρουκς μετά την αποχώρηση της

Η Αγάπη ήταν η παίκτρια που στο χθεσινό 6/12 επεισόδιο του GNTM 4 δεν είχε ωραία φωτογραφία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Λίγες ώρες λοιπόν, μετά την προβολή του, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Το μοντέλο, θέλησε να ευχαριστήσει τους κριτές και τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε μέσα στο ριάλιτι.

Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειρίες ήταν κάτι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και στον coach για την στήριξη και την βοήθεια τους @genevievevv @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @yiorgoskaravas_official.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και την δύναμη που μου δίνει

Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ με την περισσότερη αγάπη σε όλα τα παιδιά που γνώρισα και λάτρεψα

Ευχαριστώ τον @xander_romanov για την καταπληκτική φωτογραφία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Γενέθλια για την Όλγα - Η συγκινητική έκπληξη στο πλατό

GNTM 4: Θλίψη στο σπίτι - Τα "όχι" από τα πρακτορεία απογοήτευσαν τα μοντέλα

Share