Big Brother 2: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Ανχελίτα και Ευδοκία

Άλλαξε κάτι στη σχέση τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Ανχελίτα και Ευδοκία

To Big Brother 2 έχει μπει σε τελική ευθεία (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός) και έτσι οι παίκτες που έχουν παραμείνει μέσα στο παιχνίδι έχουν πάρει την απόφαση να αφήσουν στην άκρη τις όποιες κόντρες είχαν μεταξύ τους και να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ευδοκία με την Ανχελίτα έκατσαν μαζί για να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους και για το ποια είναι η μεταξύ τους σχέση τώρα πια.

Θυμίζουμε πως οι δυο διαγωνιζόμενες στην αρχή του παιχνιδιού είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά και έκαναν κολλητή παρέα, έκοψαν ωστόσο όταν η Ανχελίτα άρχισε να πιστεύει πως η Ευδοκία τρέφει συναισθήματα για τον Πέτσα.

Το ξεκαθάρισμα της Ευδοκίας και της Αχνελίτα στο Big Brother 2

Παραλίγο να φιληθούν Νίκος και Ευδοκία - Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Μπορεί η σχέση τους να έχει καταφέρει να μπερδέψει τους συγκατοίκους στο σπίτι του Big Brother 2 ωστόσο ο Νίκος και η Ευδοκία έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ και πλέον δεν κρύβουν τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στο Captain's Room για να το αποχαιρετήσουν μιας και δε θα ξαναμπούν και έπεσαν με τα μούτρα στις αγκαλιές. Και ενώ έφτασαν ένα βήμα πριν φιληθούν, δεν έγινε αυτό που πολλοί περίμεναν. Ανάμεσα σε αυτούς που περίμεναν και η Ευδοκία η οποία ξεκαθάρισε πως θα κάνει λίγη ακόμα υπομονή αλλά όχι για πολύ.