Φάρμα 2 - highlights 7/12: Το ατύχημα της Ηλιάδη και... ο Σταμάτης Γαρδέλης

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - highlights 7/12: Το ατύχημα της Ηλιάδη και... ο Σταμάτης Γαρδέλης

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 7/12 επεισόδιο της Φάρμας, μετά το θρήνο που έζησαν. Η Αγγελική Ηλιάδη είχε ατύχημα, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Τα 7/12 highlights της Φάρμας 2

Ατύχημα για την Αγγελική Ηλιάδη

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε το επεισόδιο, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της μαγειρικής έκοψε σοβαρά το χέρι της με αποτέλεσμα να τρομάξει πάρα πολύ.

Η ίδια μπερδεύτηκε καθώς έκοβε πατάτες και μόλις είδε το κόψιμο στο χέρι της ζήτησε τη βοήθεια από τους συμπαίκτες της. Αμέσως εκείνοι της έδεσαν το χέρι, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη τους εξήγησε πόσο πολύ πονάει.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της Φάρμας, πρόβλημα αντιμετώπισε και η Σάσα Μπάστα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

«Δεν βοηθάει σε τίποτα αυτό που κάνει» - Ξέσπασαν οι παίκτες κατά του Σταμάτη Γαρδέλη

Η στάση του Σταμάτη Γαρδέλη σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ωστόσο έχει καταφέρει να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Έτσι, ο Αστρινός και ο Βασίλης ξέσπασαν εναντίον του.

Όπως εξήγησαν, ο γνωστός ηθοποιός δε βοηθάει καθόλου στις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και αντ΄αυτού κάνει όλα όσα έχει εκείνος στο μυαλό του.

Και ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο ηρεμεί τον εαυτό του, οι άλλοι δύο συνέχισαν να εξηγούν τους λόγους που δεν αντέχουν τον Σταμάτη Γαρδέλη και όλα όσα κάνει από τη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ανατροπή με τον δεύτερο μονομάχο - Αναδείχθηκε από ανοιχτή ψηφοφορία

Η Αθανασία Τσουμελέκα ως αρχηγός της εβδομάδας επέλεξε την Αναστασία για πρώτη μονομάχο και χθες (7/12) ολόκληρη η ομάδα ψήφησε σε ανοιχτή ψηφοφορία τον δεύτερο μονομάχο.

Οι παίκτες έπρεπε να καρφώσουν ένα καρφί στον πίνακα δίπλα στο όνομα του συμπαίκτη τους που ήθελαν να είναι ο δεύτερος μονομάχος.

Ενώ πολλοί προσπάθησαν να "κάψουν" τις ψήφους τους, τελικά αυτός που αναδείχθηκε ως δεύτερος μονομάχος ο Σταμάτης Γαρδέλης.