Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Αφορά την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε μία επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο χαρισματικός παρουσιαστής αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής διαδρομής και της ζωής του.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι άνθρωποι που αδίκησε και η ψυχοθεραπεία.

Ο κορωνοϊός (δείτε εδώ τι είπε για την περιπέτειά του με τον επικίνδυνο ιό), η προσπάθεια να αδυνατίσει και τα χάπια που αλλοίωσαν τη συμπεριφορά του.

Αυτή την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Γρηγόρης Αρναούτογλου Ενώπιος Ενωπίω

«Προσπαθήσαμε με τη μαμά του...» - Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τον γιο και την πρώην σύντροφό του

Η Φαίη Σκορδά μαζί με την κάμερα της εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 βρέθηκε στα παρασκήνια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του καθώς βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να περάσει αρκετά δύσκολα. Ωστόσο, δεν δίστασε να αποκαλύψει το πως αντέδρασε ο γιος του μόλις το έμαθε.

«Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο με το οξύμετρο που εκεί που ήταν 98 πήγαινε 91 και στο 89 και σου λένε φεύγεις και πας νοσοκομείο… Λες “ώπα, τώρα τι γίνεται, θα μπω στο νοσοκομείο και δεν θα προλάβω να δω τον γιο μου;”. Είπα στη Νάνσυ (Αντωνίου) “πάρε την κάμερα και άρχισε να γράφεις”.

Δεν το έγραψα τελικά το βίντεο, γιατί ένιωθα πως δε θα γίνει. Όταν έκανα ταξίδι υπερατλαντικό πάντα άφηνα ένα γράμμα. Πάντα αγχωνόμουν. Αυτό που λέω στον κόσμο να πάρουν ένα φίλο τους να πουν ένα συγγνώμη τα κάνω κι ο ίδιος.

«Ο Αναστάσης ήξερε ότι έχω κοροωοϊό. Προσπαθήσαμε με τη μαμά του να του πούμε ότι όλα καλά, γιατί το πέρασε και η μαμά του. Οπότε ήταν λίγο πιο εξοικειωμένος».