Φάρμα 2: Ξέσπασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γαρδέλη - «Έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου»

Έξαλλος έγινε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ξέσπασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γαρδέλη - «Έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου»

Με εντάσεις ξεκίνησε και το σημερινό (8/12) επεισόδιο της Φάρμας, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να κάνει τη δική του επίθεση στον Σταμάτη Γαρδέλη, έναν παίκτη που έχει ενοχλήσει πολλούς από τους διαγωνιζόμενους από την πρώτη κιόλας μέρα.

Συγκερκιμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε στον γνωστό ηθοποιό πως πρέπει να συγκεντρωθεί και να "προσαρμοστεί".

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον Σταμάτη Γαρδέλη στη Φάρμα 2

«Ο Σταμάτης είναι σοφός. Το πρωί σηκώθηκε και μίλησε με τον Δία... Άλλο πάλι και αυτό. Αδερφέ καλά τα λες, δεν καταλαβαίνω τι λες όμως. Προσαρμόσου! Σφίξε λίγο τις βίδες, έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, δεν είναι αυτό που φαίνεται»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον προσέγγισε προκειμένου να τον ρωτήσει τι έχει συμβεί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. -Δείτε εδώ τους νέους παίκτες.

«Στη Φάρμα είμαι. Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, έχουν μπει καινούργια δεδομένα. Να δείτε Φάρμα, είναι… φαρμακείο στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε. Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο, είναι αυτό που συμβαίνει και τώρα.

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα με δείτε στη Φάρμα, υπάρχουν και ρήτρες. Περνάμε υπέροχα στη Φάρμα. Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι. Θα το δείτε και θα με δικαιώσετε».