Φάρμα 2: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη;

Έκλαιγε με λυγμούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη;

Πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα για προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση αυτή στενχώρησε ιδιαίτερα τον Κουτσαβάκη ο οποίος δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες πως ο Γαρδέλης δε θα βρίσκεται πια στο παιχνίδι, ο Κουτσαβάκης ήταν ο μόνος που δεν πανηγύρισε, κάτι που τράβηξε την προσοχή του παρουσιαστή. Αμέσως ζήτησε να βγει λίγο έξω για να ηρεμήσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον πλησίασε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του ανεβάσει την ψυχολογία ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά.

Τα κλάματα του Κουτσαβάκη στη Φάρμα

Η πρόταση που δέχθηκε η Γωγώ Τσαμπά από τη Φάρμα

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) η Γωγώ Τσαμπά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχθηκε από την ελληνική τηλεόραση καθώς και στην απόφασή της να κάνει δίαιτα και να χάσει κιλά.

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο για τη “Φάρμα” αλλά λόγω του μαγαζιού είπα όχι κάθετα. Θα πήγαινα. Δεν είναι η πείνα, δεν είμαι φαγού. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας θα πήγαινα στο Survivor. Στο Bachelor δεν θα πήγαινα, δεν με αφήνει η μαμά μου. Στο DWTS θα πήγαινα, δεν βλέπεις πόση ευλυγισία έχω.

Εκεί που περπατούσα ένα μεσημέρι στην καραντίνα είπα “δεν κάνεις και καμιά δίαιτα;”. Φερμουάρ. Όλα είναι στο μυαλό. Έξι χρόνια απούσα από την νυχτερινή Αθήνα και είπα φέτος θα πάω. Ήταν ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η Γωγώ Τσαμπά.