The Bachelor 2: Εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής - Έδωσε συμβουλές στα κορίτσια για τον Αλέξη Παππά

Το απόλυτο έπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής - Έδωσε συμβουλές στα κορίτσια για τον Αλέξη Παππά

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη στα κορίτσια, μετά την εμφάνιση της αστρολόγου, και έτσι τις πήγε στα μπουζούκια προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόβα του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος δεν παρέλειψε να τους δώσει και συμβουλές για το πώς θα προσεγγίσουν τον εργένη.

Η δε Αθηνά New York, μόλις συνειδητοποίησε πού θα πήγαιναν από τον μεγάλο ενθουσιασμό της, έπεσε μόλις βγήκε από το βαν, ωστόσο δεν την πείραξε καθόλου καθώς περίμενε πώς και πώς διασκεδάσει.

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή στο The Bachelor 2

Σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχα πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 - Το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτριες του φετινού The Bachelor βρίσκονται πρωταγωνίστριες σε αρκετά ακατάλληλα πλάνα, τα οποία ο ALPHA δεν διστάζει να προβάλλει. Μάλιστα, μια από αυτές, μετά την αποχώρησή της, θέλησε να παρευρεθεί σε μια δημόσια εκδήλωση, με ένα αρκετά θα λέγαμε αποκαλυπτικό φόρεμα.

Ο λόγος για την Αθηνά, την ωμοφάγο της παρέας, η οποία μέσα στη βίλα λίγες φορές είχε προκαλέσει και δημιουργήσει εντάσεις, με τους περισσότερους να απορούν για τον λόγο υπάρξης της σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

Η ίδια λοιπόν, αφού επέστρεψε στην καθημερινότητά της, συναντήθηκε με τις πρώην συμπαίκτριες της και έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση, με τον πι-αρ μάνατζερ Νεκτάριο Σκαμνάκη, με τον οποίο και φωτογραφήθηκαν.

Όπως λοιπόν βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Αθηνά επέλεξε να μην φορέσει καθόλου εσώρουχο, παρόλο που το φόρεμα της ήταν αρκετό διαφανές και αποκαλυπτικό.

Προφανέστατα, λοιπόν, τράβηξε όλα τα βλέμματα...

Αθηνά από το The Bachelor 2 σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχο

Πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 εμφανίστηκε σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχο