Big Brother 2: Έσταξαν "φαρμάκι" Πέτσας και Ανχελίτα για Νίκο και Ευδοκία - «Για να δει τι εγωίστρια που είναι...»

Οι κόντρες συνεχίζονται λίγο πριν το τέλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Έσταξαν

Η σχέση του Νίκου και της Ευδοκίας στο Big Brother 2 είναι ξεκάθαρο πως έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο σπίτι καθώς βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Στο σημερινό (8/12) επεισόδιο, η Ανχελίτα και ο Πέτσας σχολίασαν για ακόμα μία φορά το πόσο ειλικρινής είναι η σχέση τους ενώ μίλησαν και για τον εγωιστικό χαρακτήρα που πολύ συχνά δείχνει η Ευδοκία.

Μάλιστα, ο Πέτσας αναρωτήθηκε τι θα απαντούσε η Ευδοκία αν της έλεγαν πως αν φύγει από το παιχνίδι θα πάρει το έπαθλο ο Νίκος.

Τα σχόλια του Πέτσα και της Ανχελίτα για την Ευδοκία και τον Νίκο στο Big Brother 2

«Αυτό που έχουμε με τον Παναγιώτη είναι αληθινό» - Η Ανχελίτα "άδειασε" Νίκο και Ευδοκία

Η σχέση του Νίκου και της Ευδοκίας έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά στο σπίτι του Big Brother 2, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια που κάνουν οι συμπαίκτες τους για εκείνους.

Η Ανχελίτα από τη μεριά της ξεκαθάρισε πως η σχέση τους έχει σύννεφα και πως δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο σε αντίθεση με τη δική της με τον Πέτσα που είναι αληθινή.

«Πιστεύω ότι ο Νίκος είναι ο καψούρης και είναι κρίμα γιατί δεν του αξίζει αυτό το πράγμα. Είναι άσχημο να παίξει κάποιος με τα συναισθήματά σου» είπε αρχικά ο Παναγιώτης.

«Είναι μονομερές, είναι από την πλευρά του Νίκου. Η Ευδοκία δεν αισθάνεται το ίδιο με εκείνον και φαίνεται στη συμπεριφορά της. Δεν το βλέπω αληθινό, μπορεί να κάνω λάθος. Έχουν πλατωνική σχέση, δεν μου θυμίζει αληθινή σχέση. Θεωρώ το δικό μας (σ.σ. με τον Παναγιώτη) πιο αληθινό», ξεκαθάρισε η Ευδοκία.